globalmoto_duben_nolan




Vyzkoušejte si o víkendu maximální náklon! Soutěž o poukaz na školu jízdy

Nemáte ještě program na víkend? Stačí zodpovědět na otázku, mít trochu štěstí a my vám ho zařídíme. Je tady rychlá soutěž o jedno místo v kurzu JOYRIDE těsně za česko-německými hranicemi!

O poukazy do zdokonalovacích kurzů společnosti Car-Pro Akademie nesoutěžíme poprvé. Dokonce jsme si jeden už zkusili i na vlastní kůži, takže tuhle společnost můžeme s klidným srdcem doporučit dál. A vůbec se nemusíte bát toho, že jde o společnost německou. Sídlí kousek za „čárou“ v německém Görlitzu, z Liberce je to lehce přes 50 km, a hlavně její instruktoři a instruktorky mluví plynně česky.

Specialitou Car-Pro Akademie jsou kurzy, v nichž se zbavujete obavy z velkých náklonů. Protože náklony jsou sice na motorkách tou hrozně zábavnou věcí, ale spousta motorkářů začne panikařit v okamžiku, kdy se mají naklonit trochu víc, než jak činí při běžné pohodové jízdě. Zatáčka se utáhne, a i když má dotyčný k dobru ještě klidně dvacet stupňů náklonu, znejistí, začne prudce brzdit – a zbytek už znáte.

Přitom přilnavost moderních pneumatik a konstrukce soudobých motocyklů umožňují naklopit stroj do úhlů, které ještě před několika lety byly vyhrazeny pouze závodníkům. Je to jen o tom, abyste začali věřit motorce i sobě. A k tomu slouží kurzy Car-Pro Akademie. Netrénujete na vlastní motorce, nýbrž na „školní“ vybavené speciálním rámem s kolečky. Vypadá tak trochu jako motorka s křídly a dokud neležíte i na tom pomocném kolečku, pořád máte malý náklon. Na vodě se v kurzech jezdí až 45° náklon a na suchu v kurzu JOYRIDE, o který teď soutěžíme, se jde ještě dál – 50 stupňů! V Görlitzu se přesvědčíte, že to prostě jde, jen se nebát. Cena celodenního kurzu JOYRIDE je 275 EUR, vy jej můžete získat, když odpovíte na následující otázku.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaké kurzy společnost Car-Pro Akademie nabízí?
    • Pouze pro motocykly na vodě
    • Pouze pro motocykly v terénu
    • Pro motocykly a osobní, dodávkové i nákladní automobily

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Car-Pro Akademie

    Car-Pro Akademie je česko-německá agentura, která provozuje nejen motorkářskou školu v sachském Görlitzu pro motorkáře, ale i školu smyku pro automobily a další vozidla. Díky speciálním adaptéru na motorce s podpůrnou konstrukcí se naučíte jak se dostat "do náklonu" max. 50° (45° na mokrém asfaltu)....




TOPlist