globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte integrální helmu Street Racer

Jaro je tady a s ním už opravdu přichází i nutnost probrat pořádně motorkářský šatník. V tomhle smradlavém oblečení, co jste loni naházeli do skříně, vážně chcete jezdit? A co ta helma, poškrábané plexi, upadlý větráček a nebydlely uvnitř náhodou přes zimu myšky? Nejvyšší čas, pořídit si helmu novou, a u nás ji můžete jednoduše vyhrát!

Tento týden soutěžíme o helmu od značky Street Racer. To je mladá česká značka, úzce spojená se sítí MotoZem, která má své prodejny v Česku i na Slovensku a jejich seznam najdete zde (zapamatujte si to, bude se to hodit dále). Mezi hlavní motta Street Raceru platí především precizní provedení, revoluční design a v neposlední řadě také vynikající ceny, na které tady u nás slyšíme. Platí to i pro řadu motocyklových helem, kterých značka nabízí opravdu velké množství – integrálky, jetky, vyklápěčky i helmy na cestovní enduro. My si dnes zasoutěžíme o integrálku Street Racer SR I1 MotoZem Performance.

Zaujalo vás to jméno, MotoZem Performance? Rozdílem proti ostatním modelům řady SR I1 je barevné provedení, toto je ve velice jednoduché matné černé, která je však u motorkářů poměrně oblíbená, akorát vpředu máte logo Street Racer a vzadu MotoZem. A druhou odlišnost najdete v ceně, když MotoZem Performance vychází o devět stovek levněji než už tak levné barevné verze a zaplatíte za ni pouhých 2399 Kč! Tedy vy ne, vy ji přeci chcete vyhrát. Navzdory ceně má helma nečekaně dobrou výbavu, když nabízí výsuvnou sluneční clonu, plně vyjímatelný a pratelný interiér, odnímatelný nosní deflektor a otevíratelné větrání na bradě i vršku helmy. Zapínání je řešeno pohodlně mikropřezkou, helma s polykarbonátovou skořepinou váží kolem 1450 gramů a můžete ji mít v pěti velikostech od XS po XL. Abyste ji vyhráli, stačí zodpovědět jednoduchou otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik má MotoZem v současné chvíli dohromady kamenných prodejen?
    • 5
    • 6
    • 7

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist