husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte 4 litry oleje značky Morris Lubricants a aditivum do benzínu

Do dnešní soutěže věnovala produkty společnost TrueTech, s.r.o. provozovatel internetového obchodu primadilna.cz, kde najdete nářadí a nástroje do dílny a příslušenství.

TrueTech, s.r.o je výhradní distributor olejů a maziv Morris Lubricants - Made in the UK - pro Českou republiku a dále výhradní distributor kovoobráběcích strojů a příslušenství Warren Machine Tools (Warco) pro střední Evropu.

V České republice hájí barvy Morris Lubricants například:

Zamex Racing Team
• Plochodrážní jezdec Michal Škurla

O co se bude soutěžit:

• Morris Super Sport V-Twin 10W-50, 4 litry - vysoce výkonný plně syntetický olej pro 4T motocykly. Specifikace zde.

SUPER SPORT V-TWIN 10W-50 je určený především pro sportovní motocykly, superbiky a závodní stroje a především pro ty, které mají motor uspořádaný do V. Toto mazivo má širokou viskozní stabilitu a nabízí vynikající výkonnost v čtyřtaktních motocyklových motorech. Je doporučen pro všechny vysoce výkonné 4-takní motocykly o objemu 600 ccm až 1600 ccm, dále pro výkonné cestovní motocykly, cruisery a na zakázku upravené speciály. Vhodný je především pro motory vyladěné pro vysoký výkon v závodních podmínkách a to V-twiny, boxery a doporučené použití má mimo jiné v motorech značek Aprilia, Ducati, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Cagiva, Honda a BMW.

 

 

• Morris Superclean Motor Tune - aditivum do benzínu - čistí a zvyšuje výkon. Specifikace zde.

Jedná se o moderní benzínové aditivum, které navrženo pro údržbu a čištění benzínových palivových systémů. To zklidňuje chod novějších i starších motorů pomocí snižování usazenin ve vstřikovačích a karburátorech a zabraňuje korozi v palivových systémech, odtraňuje karbon ze spalovacích prostor, ventilů a sacích či výfukových kanálů. Zvýšená čistota se projeví ve snížení emisí, zlepšené spotřebě paliva a zvýšeném výkonu motoru. Ve starších motorech napomáhá Motortune kontrolovat množství usazenin v karterech.

 

 

Soutěžní otázka:

Který známý motocyklový jezdec se v nedávné době stal ambassadorem značky Morris Lubricants?

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Který známý motocyklový jezdec se v nedávné době stal ambassadorem značky Morris Lubricants?
    • Dave Jenkins
    • Guy Martin
    • Dan Rooke

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • TrueTech

    TrueTech je obchodně-technická společnost se zaměřením na prodej olejů a kovoobrábecích strojů a nástrojů a nářadí. Provádí také servisní činnost a vývoj strojních zařízení převážně v oblasti kovoobrábění. TrueTech s.r.o. je výhradním zastoupením značek Warren Machine Tools Ltd. pro ČR a SR a Morris...




TOPlist