globalmoto_duben_nolan




Vyhraj 3 vouchery pro účast na Moto Test Campu

Připravili jsme pro vás soutěž o účast na této akci, na které si ve dnech 20.–21. května budete moci vyzkoušet a porovnat více než stovku motocyklů velké většiny světových značek.

Již popáté se mohou všichni motorkáři těšit na MOTO TEST CAMP, největší a jedinečnou testovací akci motocyklů v České republice. Letošní ročník se koná v areálu Automoto klub Soběslav v Jižních Čechách. K tradičním účastníkům jako jsou Aprilia, CFMOTO, Ducati, Honda, Indian, Jawa, Moto Guzzi, Piaggio, Royal Enfield, Triumph, Vespa či Yamaha se letos poprvé připojí i značka Suzuki.

Každý účastník tak má perfektní příležitost srovnat parametry různých značek během krátké doby a vybrat si motocykl odpovídající jeho představám. V současnosti je MOTO TEST CAMP jediná akce svého druhu. Nikde jinde v Česku nenajdete všechny značky motocyklového světa na jednom místě, navíc k dispozici pro testování.

Pokud jste fanoušek, ale nemáte zájem o testovací jízdy, můžete se samozřejmě akce zúčastnit i tak. Za symbolickou cenu na vás čeká spousta zážitků. Můžete si stroje prohlédnout naživo, zjistit spoustu zajímavých informací přímo od zástupců jednotlivých značek, nakoupit a občerstvit se. To vše v příjemné společnosti takzvaně mezi svými. Sobotní den bude tradičně zakončený afterparty s živou hudbou brněnské skupiny Hamrla Boys.

Důležité informace k účasti na Moto Test Campu

Kdy: 20.-21.5.2023
Kde: Automoto klub Soběslav
Cena: 3500 Kč (poplatek zahrnuje zapůjčení tří strojů dle vlastních preferencí pro cca 45minutové jízdy, poukaz na jídlo, malý dárek a voucher na slevu až 10 000 Kč dle podmínek jednotlivých značek). Další dvě jízdy si pak můžete dohodnout na místě dle obsazenosti jednotlivých motorek a aktuálních podmínek.

Registrace: na tomto odkazu

S registrací na MTC nemusíte čekat, protože výherci, který si ji v období od zveřejnění této soutěže objedná a zaplatí bude místo voucheru vrácena celá zaplacená částka.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak dlouhý je testovací okruh?
    • 22 km
    • 45 km
    • 66 km
  • Kolik testovacích strojů YAMAHA bude na MTC k dispozici?
    • 4
    • 7
    • 10

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist