globalmoto_duben_nolan




Velká soutěž o padací rámy se společností Motofanda.cz

Díky společnosti Motofanda.cz jsme si pro vás mohli připravit novou soutěž, ve které máte možnost vyhrát padací rámy od výrobce EMP řady Top line a Comfort line.

Motofanda.cz je tu pro všechny motorkáře již 12 let a na svém online obchodu se snaží nabídnout motorkářské vybavení pro potřeby všech jezdců, a to bez rozdílu „vyznání“ 😉.

Nezáleží, na jaké motorce jezdíte, Motofanda.cz má pro vás vychytané, funkční i elegantní moto oblečení, příslušenství a spousty doplňků. Prostě vše, na co si vzpomenete a co by vaši jednostopí přátelé uvítali.

křivák rebelopěrka De Luxe Mondialkevlarové jeansy Trilobite

Vyznáváte styl chopper a cruiser?

Tak to jistě oceníte širokou nabídku moto zavazadel, třeba kvalitní ručně šité kožené moto brašny nebo kufry na motorku. A co třeba padací rámy? Opěrky, jak pro řidiče, tak pro spolujezdce nebo další chromované doplňky… V ČR a SR je společnost Motofanda.cz výhradním dovozcem značky EMP Motor parts Holland!

set zavazadel

Nebo radši supersporty či cestovní motocykly?

Motofanda.cz vás oblékne od hlavy až k patě. Motokrosaři jistě ocení stylové MX komplety od značek Acerbis, O‘neal, Alpinestars a dalších. Přesvědčte se na webu, že nabídka moto příslušenství, doplňků a dalších dílů je opravdu komplexní.

ultimate vintage bundarukavice highway III

No a když má motorkář volný čas?

V nabídce obchodu je i stylové oblečení pro další aktivity než jen jízdu, třeba oficiální kolekce oblečení jezdců MotoGP a MX. Dámy jistě potěší speciální samostatná zóna online obchodu.

hodiny BMW garagekoberec Honda

Jak soutěžit?

Jak je uvedeno výše, jde o padací rámy. A, ne jen tak ledajaké, výrobcem je známá společnost EMP, s více než 30 lety zkušeností ve výrobě motorkářských doplňků, a soutěžit se bude o opravdu suprové kousky z řady Top line a Comfort line. Výherce má možnost vybrat si takový, který se mu bude nejvíce hodit.

padací rám triumph rocket

A jen pro jistotu, padací rámy, neboli padáky jsou jednou z nevýhodnějších investic do vaší motorky. Škoda, které mohou při pádu zabránit mnohonásobně převyšuje jejich pořizovací hodnotu. Zkuste se zeptat někoho komu spadla motorka a rámy neměl…

Padáky jsou vyrobené z pochromované oceli, součástí balení je pochopitelně i montážní sada a návod. A když se na vás štěstí neusměje? Motofanda.cz má připravenou akci, kdy při společné koupi předního a zadního padacího rámu obdržíte slevu 500,- Kč, ta bude následně odečtena od hodnoty vašeho nákupu.

Takže co udělat pro to, aby jste získali padací rám zdarma? Odpovězte správně na níže uvedené soutěžní otázky a pak už jen trocha štěstí u losování a padáky jsou vaše!

Tip na závěr? Mrkněte se na aktualizovaný výprodej na Motofanda.cz, kde najdete spoustu zlevněného zboží. A možná, že i odpovědi na naše otázky.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký průměr mají padací rámy Top line?
    • 20 mm
    • 25 mm
    • 35 mm
  • Prodáváme padací rám Comfort line na Yamaha 535 Virago?
    • Ano
    • Ne
  • Kde jsou padací rámy Top line a Comfort line vyráběny?
    • Německo
    • Polsko
    • Holandsko

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist