yamaha_demo_tour




Sraz motorkářů v Chorvatsku

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na setkání motorkářů „Sraz motorkářů aneb uzavírání sezóny v Chorvatsku".

Sraz se koná 10. - 17. 9. 2011 v  destinaci Poreč za super cenu 1290,- Kč/osoba.
Cena zahrnuje ubytování v 4-místném karavanu, pobytovou taxu, cestovní pojištění, pojištění CK proti úpadku. V případě menšího počtu osob doplacení neobsazeného lůžka v karavanu za 600,- Kč/lůžko. Cena je uvedena bez dopravy, stravy a parkovného.

Proč karavan?

Výhody karavanů ocení především ti, kteří tráví dovolenou aktivním způsobem a dávají přednost blízkosti přírody. Při ubytování v karavanech máte k dispozici plnohodnotné zázemí kompletního domácího i kuchyňského vybavení, a přitom jste v kontaktu s přírodou. Nemusíte tak překonávat žádné schody ani recepční haly, abyste se dostali ven. Dovolená v karavanu je vhodná pro každého. Své klady najdou jak rodiny s dětmi tak různé zájmové skupiny.
Karavan přinášejí pohodlné bydlení s příjemnou přátelskou atmosférou. K prožití dovolené přispívá plné vybavení karavanu, díky němuž stačí na cestu zabalit jen osobní věci a ložní prádlo. Tím odpadají starosti a obavy spojené s přepravou objemných zavazadel při dovolené v kempu na vlastní pěst.

Proč Poreč?

Poreč je město s velkým počtem historických památek. Nejvýznamnější památkou je v seznamu UNESCO zapsaná Eufraziova bazilika, ve které se pořádají koncerty vážné hudby. Mezi další kulturní vyžití patří koncerty moderní hudby v paláci Sinčićů, dvě muzea a výstavy chorvatského výtvarného umění, které se konají v kostele Sveti Franje. V Poreči a jeho okolí je vybudováno rozsáhlé centrum sportovních činností, které umožňuje strávit dovolenou aktivním způsobem. Členité pobřeží je využíváno pro provozování vodních sportů. V Zelené Laguně najdete i vlek pro vodní lyžování, spoustu sportovních hřišť, tenisových kurtů, cyklostezek atd. Jednoduše řečeno, můžete se zde věnovat jakémukoliv sportu, vždyť i chorvatská atletická reprezentace zde jezdí na soustředění.
Bližší inforace o destinaci, ubytování či „uzavírání sezony pro motorkáře“ se dozvíte na webových stránkách www.cherry-tour.cz
nebo telefonicky

sl. Limberková
limberkova@cherry-tour.cz
gsm: +420-725 120 440

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jaké chorvatské destinaci se sraz koná?
    • Krk
    • Dubrovník
    • Poreč

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist