globalmoto_duben_nolan




Soutěžte o produkty značky Morris Lubricants

Do dnešní soutěže věnovala produkty společnost TrueTech, s.r.o. provozovatel internetového obchodu www.primadilna.cz, kde najdete nářadí a nástroje do dílny a příslušenství.

TrueTech, s.r.o je také výhradní distributor olejů a maziv Morris Lubricants - Made in the UK - pro Českou republiku a dále výhradní distributor kovoobráběcích strojů a příslušenství Warren Machine Tools (Warco) pro střední Evropu.

V České republice hájí barvy Morris Lubricants například:

Zamex Racing Team
• Plochodrážní jezdec Michal Škurla

 

O co se bude soutěžit:

Morris Race MX4 10W-40, 4litry

Je plně syntetický, širokorozsahový olej vytvořený bez kompromisů pro nejvyšší výkon u nejzatíženějších moderních motorů a převodovek 4-taktních závodních speciálů. Tato třída oleje je doporučena pro všechny off-roadové, motokrosové a enduro motocykly, které se pohybují na hraně svých konstrukčních možností. Kompletní specifikace zde.

 

Morris SS Chain Lubricant

Je částečně syntetický sprej na řetězy, který je speciálně navržen pro ochranu řetězů a řetězových komponent pro nejrůznější aplikace. Při nanesení je tento produkt v základu tenké tekuté mazivo, které chrání a proniká do řetězových spojů a válečků.

Během několika minut se produkt částečně "ostříká" a zahustí, čímž vznikne silný pružný lubrikační film připomínající vazelínu, který pokrývá všechny části. Tento povlak má silné přídržné vlastnosti a neodpadává ani při velmi rychlém pohybu řetězu. Díky tomuto povlaku se opotřebení řetězu a řetězových koleček redukuje na minimum. Kompletní specifikace zde.

 

Morris K2EP Longlife

Morris K2EP je plastické mazivo prémiové kvality obsahující lithiový komplex. Tato vazelína je určena pro širokou škálu použití ve všech typech uložení a v kluzných ložiscích. Tato vysoce přilnavá hmota prokázala skvělé vlastnosti při delších servisních intervalech a dokonce i za vysoce náročných podmínek si dokáže udržovat své charakteristiky. Kompletní specifikace zde.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký český motokrosový tým nově hájí barvy Morris Lubricants v letošním roce (2018)?
    • Zamex Racing
    • SMX Racing Team Rudník
    • Primadílna Racing Team

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist