globalmoto_duben_nolan




Soutěž: Vyhrajte roční asistenci s nejvyšším krytím na trhu

Každoročně dojde na českých silnicích ke 3 tisícům nehod, jejichž spoluúčastníky jsou motorkáři. Započítejme ještě tisíce poruch i rostoucí počet řidičů na českých silnicích a je jasné, že pojištění není to pravé místo v životě motorkáře, kde ušetřit. Zkuste štěstí a zasoutěžte si s námi o MotoCare od Europ Assistance na 12 měsíců a dopřejte si luxus profesionální podpory i nejvyššího pojistného plnění na trhu.

Spoléhat na silnicích jen na povinné ručení, se může pěkně prodražit. Asistenční služba sice bývá standardní součástí povinného ručení, ale vždy v minimálním “nutném” rozsahu. Někdy se nevztahuje na nehodu, někdy na odtah motorky, někdy prostě výše plnění nestačí ani na dopravu do servisu. Řešením je asistenční služba s adekvátním rozsahem. A o jednu takovou si s námi můžete zasoutěžit.

Co tahle asistence umí

Jeden z největších poskytovatelů asistenčních služeb v České republice, Europ Assistance, má pro motorkáře balíček služeb MotoCare přímo na míru milovníkům rychlé jízdy na dvou kolech. Poskytuje plnění až do 50 tisíc korun, což je aktuálně nejvyšší pojistné krytí na trhu. Částka stačí na odtah motorky odkudkoli v ČR do servisu. Asistenční služba MotoCare vyřeší vše od píchlé gumy po repatriaci vašeho motocyklu zpět do ČR, úschovu motorky a zajistí třeba i náhradní auto pro vaši cestu domů.

Jak soutěžit

Pro účast v soutěži je nutné se přihlásit či zaregistrovat na našem webu www.motorkari.cz vpravo nahoře. Pak můžete hlasovat u soutěžní otázky, kterou najdete níže. Potom už stačí mít štěstí při losování, které proběhne 11.6.2023.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak vysoké pojistné plnění nabízí MotoCare od Europ Assistance?
    • 25 tisíc Kč
    • 40 tisíc Kč
    • 50 tisíc Kč

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Europ Assistance s.r.o.

    Europ Assistance je jedním z největších poskytovatelů asistenčních služeb v Česku i v zahraničí. Pomocnou ruku podáva klientům již od roku 1963, kdy byla společnost založena, na českém trhu pak od roku 2001. Naše asistenční služby poskytujeme v oblasti cestování, dopravy, domácnosti a zdraví....




TOPlist