yamaha_demo_tour




Soutěž s Motofanda.cz o slevy na křiváka

V dnešní soutěži, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s firmou Motofanda, můžete získat slevu na křiváka dle vlastního výběru. Stačí správně odpovědět na tři soutěžní otázky a pak už jenom mít trochu štěstí při slosování.

Motofanda.cz je specializovaný online obchod pro motorkáře, který funguje už 7 let a snaží se pokrýt potřeby všech jezdců, bez rozdílu vyznání. Nezáleží, na jaké motorce jezdíte, Motofanda pro vás má vychytané moto oblečení, příslušenství i doplňky. Motorkáři vyznávající styl chopper a cruiser určitě ocení širokou nabídku moto zavazadel jako jsou například kvalitní ručně šité kožené moto brašny, kufry na motorku a další moto zavazadla. Kromě toho tu najdete také potřebné příslušenství, padací rámy, opěrky a další chromované doplňky. Nově navíc i velký výběr křiváků.

Tyto bundy s typickým zapínáním na šikmý zip jsou mezi motorkáři oblíbené už odnepaměti. Ne všechny křiváky však splňují nároky na bezpečnost, protože většina z nich postrádá jakékoli chrániče. V nabídce firmy Motofanda teď však najdete i modely s vyjímatelnými CE chrániči zad, loktů a ramen a také s vyjímatelnou podšívkou. Jedině takový křivák je plnohodnotnou bundou na motorku. Další novinkou je klasická kožená bunda Ultimate Cafe racer, vhodná zejména pro vyznavače stylu custom, retro, café racer, ale i pro klasické či sportovní naháče.
Také tato bunda, vyrobená ze 100% hovězí kůže o tloušťce 1,3 mm, má ve výbavě vyjímatelnou podšívku a CE chrániče.

Kromě oblečení na motorku se firma Motofanda intenzivně a dlouhodobě věnuje také motocyklovému příslušenství. Je například výhradním dovozcem zboží holandské firmy EMP, která má třicetiletou tradici ve výrobě padacích rámů, opěrek a dalších chopper želez. Její specialitou jsou bytelné padáky a opěrky různých tvarů na většinu chopperů. Pro silničky, naháče a endura Motofanda.cz dováží doplňky, ozdoby, plexiskla a tuning díly od anglické firmy Powerbronze.

AKCE

V případě objednání předního a zadního padacího rámu, získá zákazník 500 Kč slevu.

Veškeré zboží najdete nejen na e-shopu, ale zboží z kategorie chopper a cruiser také v kamenném chopper shopu ve Spech mezi Novým Městem a Dobruškou. Otevřeno je ve všední dny od 8 do 17 hodin, ale lze si domluvit také individuální otevírací dobu, například o víkendu.

 

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký průměr mají padáky Top line?
    • 25 mm
    • 35 mm
    • 50 mm
  • Má křivák Diamond odepínací podšívku, vyjímatelné CE chrániče a více barevných provedení?
    • Ano
    • Ne
  • Je možné si v kamenném chopper shopu sjednat návštěvu mimo otevírací dobu?
    • Bohužel ne, jen když máme otevřeno.
    • Ano, samozřejmě.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • František Holada

    E-shop pro všechny motorkáře a jejich stroje. Kompletní sortiment motorkářského oblečení, doplňků, příslušenství a zavazadel na motorku. Výhradní dovozce holandských padacích rámů, ramp světel, opěrek, krytů a dalších chopper želez.




TOPlist