husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž s Motofanda.cz

Ve spolupráci s e-shopem Motofanda.cz jsme pro vás připravili soutěž o koženou bundu Ultimate Rebel a 2 x slevu na její nákup. Stačí odpovědět na tři otázky a výhra může být vaše.

Motofanda.cz je specializovaný online obchod pro motorkáře, který funguje už 5 let a snaží se pokrýt potřeby všech jezdců, bez rozdílu vyznání. Pro motorkáře vyznávající styl chopper a cruiser má Motofanda.cz širokou nabídku moto zavazadel, kde kromě kvalitních ručně šitých kožených moto brašen najdou nově rozšířenou kolekci plastových kufrů různých velikostí a tvarů.
Díky výhradnímu zastoupení holandského výrobce EMP s třicetiletou tradicí najdete v e-shopu širokou nabídku padacích rámů, ramp světel, snížení stupaček, několik různých druhů a tvarů opěrek s možností sestavení opěrky na míru a další moto železa.
Novinkou v sortimentu jsou kožené bundy z luxusní měkké bůvolí kůže - například kožený křivák Rebel, který firma Motofanda.cz věnuje do naší soutěže, nebo stylová retro bunda Streetfigter s odnímatelnou teplou vložkou do chladného počasí a síťovanou podšívkou pro letní vedra. Na vnější straně má 6 vsazených kapes a další dvě vnitřní. Bunda je vybavena patenty na stažení v pase a kvalitními YKK zipy.
Zkrátka nepřijdou ani milovníci supersportů, naháčů a cestovních motocyklů, pro které má Motofanda.cz nové držáky SPZ, chrániče páček. vzduchové polštáře na sedlo, padací rámy a spoustu dalších doplňků i oblečení. Motokrosařům pak může nabídnout stylové MX komplety od značek Acerbis, Oneal, Monster a dalších. Nabídka dílů, doplňků a motopříslušenství je prostě komplexní, jak se můžete na webu přesvědčit. Seženete tu také stylové oblečení pro volný čas, například z oficiálních kolekcí jezdců Moto GP a MX.
V naší soutěži hrajeme o křivák Rebel z prvotřídní měkké bůvolí kůže. Stylová neokoukaná bunda je vhodná na motorku i běžné nošení. Velikost lze doladit pomocí šněrování v bocích a ramenou, termo vložka zajistí teplo i za chladného počasí. Vyrábí se ve velikostech S-3XL.
Kromě výherce bundy Rebel vylosujeme ještě další dva, kteří získají slevu 500,- Kč na její nákup, případně na nákup bundy Streetfighter.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jsou pevné kufry na chopper od Motofanda.cz vybaveny světly?
    • ne
    • ano
  • Má bunda Ultimate Streetfighter zabudované CE chrániče a prodloužená záda?
    • ano
    • ne, jenom chrániče CE
    • ne
  • Jaký průměr trubky mají padací rámy Top line?
    • 25 mm
    • 30 mm
    • 35 mm

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • František Holada

    E-shop pro všechny motorkáře a jejich stroje. Kompletní sortiment motorkářského oblečení, doplňků, příslušenství a zavazadel na motorku. Výhradní dovozce holandských padacích rámů, ramp světel, opěrek, krytů a dalších chopper želez.




TOPlist