journeyman_brezen




Soutěž o zařízení Sherlog Moto

O zabezpečovacím systému Sherlog jste nejspíš už někdy slyšeli. Společnost SECAR BOHEMIA, a.s., která tuto službu už řadu let nabízí automobilistům v České republice, teď přichází s novým produktem, určeným k ochráně motorek. V souvislosti s tím pro vás připravila soutěž o jednu sadu Sherlog Moto včetně ročního poplatku.

Vyhledávání motocyklů systémem SHERLOG Moto funguje podobně jako u aut. Součástí zabezpečení je autorizační čip, jehož pomocí se automaticky detekuje oprávněná jízda, a pokud je čip přítomen v blízkosti motorky (například ve vaší kapse), zařízení nevysílá. Pokud nastane pohyb motorky bez čipu, jednotka zabezpečení SHERLOG Moto začne vysílat poplachový signál.

V případě hlášení neautorizovaného pohybu NON-STOP Operační centrum kontaktuje majitele motocyklu a poplach ověří. Pokud nejde o planý poplach (například když nenahlásíte servis motocyklu), ihned je na místo výskytu signálu motocyklu vyslán dohledávací tým, který vyjíždí současně se zásahovými vozidly Policie ČR. Po nalezení vám bude motocykl vrácen.

Cena zařízení, o které dnes soutěžíme, činí 17 990 Kč včetně instalace, aktivace a prvního ročního poplatku. Náklady na provoz v dalších letech, které si výherce už hradí sám, jsou 4 990 Kč za roční provozní poplatek 4990 Kč + revize za 968 Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH 21%.

Zařízení Sherlog Moto včetně poplatku na 1 rok můžete vyhrát, pokud správně odpovíte na soutěžní otázky a budete mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je hodnota vozidel, které zařízení Sherlog zatím u nás zachránilo?
    • 517 milionů
    • 876 milionů
    • 693 milionů
  • Kde v Praze mi zařízení Sherlog Moto namontují do motorky?
    • Limuzská 14, Praha 10
    • Limuzská 10, Praha 14
    • Limuzská 4, Praha 1

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • SECAR BOHEMIA

    SECAR BOHEMIA, a. s., je největším poskytovatelem rádiových systémů pro zabezpečení a vyhledávání jednostopých i dvoustopých vozidel, stavebních strojů a techniky, lodí, nemovitostí a dalších objektů. Od roku 2017 přichází na trh s novou jednotkou zabezpečení, která je speciálně vyvinutá pro potřeby...




TOPlist