globalmoto_duben_nolan




Soutěž o ubytování pro 2 osoby v hotelu Horal Velké Karlovice

Ve hře je pobyt pro 2 osoby v hotelu Horal z neděle na pondělí s večeří, snídaní a volným vstupem do bazénů. Parkování pro motorky v krytém parkovišti je také zdarma.

Máme pro vás skvělý tip, kde se zastavit při cestách po Beskydech. Ať už potřebujete jen na chvíli spočinout a dát si něco dobrého k jídlu a pití, nebo hledáte také místo k přenocování s možností relaxace ve wellness centru s bazénem a s bezpečným hlídaným parkovištěm, zamiřte do hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.
Najdete ho na okraji Velkých Karlovic, vedle hlavní silnice směřující nejen na Slovensko, ale i do dalších oblastí Beskyd. Do půl hodiny cesty odtud je například Rožnov pod Radhoštěm s valašským skanzenem či horské středisko Pustevny.
U hotelu Horal loni vyrostla nová prostorná venkovní terasa, na níž můžete spočinout v pohodlném křesílku a při ochutnávání valašských specialit se kochat výhledem do údolí. V létě o víkendech se tu také griluje a chystají se odpoledne s cimbálovou muzikou.

Pokud se rozhodnete i přenocovat, určitě vám přijde vhod krytý parkovací dům a komfortní ubytování s volným vstupem do termálních bazénů Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C. V saunovém světě si můžete nejen dopřát sauny, páru, venkovní whirlpool a další terapie, ale také exotické masáže s rodilými Thajkami a Srí Lančany nebo vyzkoušet neobvyklé saunovací rituály. U hotelu je i golfové hřiště, bowling či lanový park. A kdybyste chtěli vyzkoušet i jiný dvoukolový dopravní prostředek, než je váš vlastní stroj, můžete si půjčit segway a vyjet si do okolí po vytipovaných trasách.
Mezi návštěvníky hotelu Horal je velmi oblíbená Relaxační neděle – cenově zvýhodněný pobyt v hotelu Horal z neděle na pondělí s večeří, snídaní a volným vstupem do bazénů. Parkování v krytém parkovišti je zdarma.

V soutěži nyní můžete vyhrát Relaxační neděli pro 2 osoby. Stačí správně odpovědět na otázku:

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je otevírací doba Valašské hospůdky s terasou u hotelu Horal v pátek a sobotu?
    • 8:00 – 22:00
    • 7:00 – 24:00
    • 10:00 – 02:00

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist