yamaha_tenere_duben




Soutěž o poukaz na nákup brašen od Motoplace

Na konci minulého měsíce jsme zveřejnili velký článek o motocyklových zavazadlech. Říkali jsme tam, že na choppery a cruisery potřebujete nějaké pěkné stylové kožené brašny. Pokud koukáte po brašnách TXR, máme pro vás poukaz v hodnotě 3000 Kč na jejich pořízení!

Značku TXR už z našich soutěží znáte. Jedná se o českou značku, která je úzce spojena s brněnským motoshopem a především eshopem Motoplace.cz. Její nabídka věcí na motorkáře i motorky je opravdu hodně široká, textil i kůže, boty, džíny, rukavice... A také brašny, hlavně ty kožené.

Těch mají v Motoplace.cz spoustu a je jenom na vás, abyste si vybrali, jaké chcete zdobení, jestli dáváte přednost zapínání na přezky, nebo spony, případně zda potřebujete zámek, jestli chcete otevírání dopředu, nebo do stran, a poté samozřejmě také jaká bude ta správná velikost. Od výbavy se samozřejmě odvíjí cena, která je ovšem ve všech případech velice vstřícná, a pokud správně odpovíte na otázku a budete mít štěstí v naší soutěži, vyhrajete poukaz v hodnotě 3000 Kč, který vám dokáže brašny buď kompletně zaplatit, nebo z ceny ukrojí většinovou část. 

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik bočních kožených brašen TXR má Motoplace.cz v nabídce?
    • 6
    • 12
    • 18

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MOTOPLACE

    Zabýváme se prodejem motocyklového oblečení a příslušenství mnoha značek. Jsme výrobcem také vlastní značky moto oblečení TXR která se vyznačuje bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality. Potřebujete poradit s výběrem moto oblečení nebo jen zvolit správnou velikost? neváhejte se na nás obrátit. Na...




TOPlist