yamaha_demo_tour




Soutěž o outdoorovou kameru s MotoZem.cz

Maličké kamery, schopné nahrávat vaši jízdu, jsou mezi motorkáři čím dál oblíbenější. Sami o tom něco víme. Pro mnohé ale zůstávají nedostupným luxusem. Outdoorová kamera, nabízená přímo pod značkou MotoZem, však rozhodně vaši peněženku nevysaje, navíc ji teď můžete u nás vyhrát!

Společnost MotoZem znáte z našich stránek velice dobře, jedná se o zavedeného prodejce motocyklového oblečení a příslušenství se třemi kamennými prodejnami a obrovským e-shopem. Že tady dělají své věci dobře, to potvrzuje druhé místo v soutěži ShopRoku v kategorii Cena kvality – sekce motor, kterou pořádá známý srovnávač cen Heureka (a na Slovensku dokonce místo první). V MotoZemi prodávají zboží mnoha značek, mezi něž patří i jejich vlastní, tedy MotoZem, což jsou kvalitní produkty za výjimečné ceny.
A do nich patří i tato outdoorová kamera 4K s WiFi, za niž zaplatíte velice příjemných 1999 Kč. Jak už název napovídá, počítat tady můžete s vysokým rozlišením 4K (3840 x 2160) při 30fps, přepnout si ale můžete i na menší rozlišení, ovšem s elektronickou stabilizací, konkrétně na EIS 4K30 (3200 x 1800) 30fps, EIS 2.7K30 (2688 x 1520) 30fps, EIS 1080P60/30 (1920 x 1080) či EIS 720P120 (1080 x 720). Při focení počítejte s fotkami až 20 Mpx. Kamera s 1200mAh akumulátorem je vybavena širokoúhlým 170° objektivem a 2“ displejem na zadní straně, kromě čudlíků na jejím těle ji můžete ovládat i přes aplikaci v mobilu díky zabudovanému WiFi modulu anebo prostřednictvím dálkového ovládání, jež si dáte na ruku nebo řídítko. Tohle dálkové ovládání je součástí balení, v němž najdete snad všechno příslušenství, které na motorce potřebujete, spoustu držáků, popruhy, externí mikrofon… Co také potěší, je podporovaná čeština.

Jak už bylo řečeno na začátku, tuto kameru můžete u nás vyhrát, chce to jen správně zodpovědět otázku a mít štěstí. Tato otázka se týká letošní jarní vyjížďky pořádané společností MotoZem.cz ve spolupráci s Policií ČR, kdy se od prodejny v Dobré pojede na SteelRing Třinec, kde bude pro zájemce připraven kurz bezpečné jízdy. Nápovědu najdete na sociálních sítích obchodu.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy se letos uskuteční jarní vyjížďka s MotoZem?
    • a) 30.5.2021
    • b) 6.6.2021
    • c) 13.6.2021

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist