yamaha_demo_tour




Soutěž o integrálku Street Racer Magna

Časné jaro je pro spoustu motorkářů kritické, protože zjišťují, co všechno přes zimu neudělali. Týká se to jak motocyklů, kde jsou prázdné pneumatiky a vybité akumulátory každoroční klasikou, ale i vybavení. Co ta vaše špinavá propocená helma s plexi plným loňských much, nechtěla by vyměnit? Třeba za integrálku Street Racer, kterou u nás můžete mít úplně zadarmo.

Značku Street Racer z našich stránek velmi dobře znáte, její produkty se v soutěžích vyskytují velice často. Jde o rostoucí značku, která je přímo spojená se sítí motocyklových obchodů a e-shopem MotoZem, a její nabídka pokrývá širokou škálu produktů jak na motocykly, tak na motorkáře, kterého oblékne doslova od nohou po hlavu. A o její ochranu soutěžíme tentokráte.

Street Racer nabízí helmy otevřené, vyklápěcí a integrální, přičemž tím nejvyšším modelem je integrálka nazvaná Magna. Helma se skořepinou z polykarbonátu a hmotností 1500 gramů má velmi dobrou výbavu, výstelka se dá vyjmout a vyprat, plexi má přípravu na protimlžicí fólii (abyste si na něj přímo nefuněli, tomu zabraňuje nosní deflektor) a hlavně nechybí tak populární výsuvná sluneční clona. Samozřejmostí jsou otevírací ventilační otvory, zapínání helmy je na mikropřezku.

Integrálka Street Racer Magna se vyrábí v šesti velikostech, od XS po 2XL, a čtyřech barevných provedeních. Celá matná černá je cenově zvýhodněná, za ni dáte 3499 Kč, za lesklé varianty s černo-šedým základem a červenými, bílými nebo žlutými doplňky 3999 Kč. Vy ovšem tuhle helmu ve variantě podle vlastního výběru můžete mít úplně zadarmo, stačí zvolit správnou odpověď (s ní vám pomůže web MotoZemě) a mít trochu toho štěstí.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je v MotoZemi lhůta pro výměnu nebo vrácení zboží?
    • 1 den
    • 10 dní
    • 100 dní

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist