yamaha_demo_tour




Soutěž o HD kameru s ABMOTO

Pokud si chcete svoje nejlepší zážitky za řídítky kvalitně dokumentovat, pak zbystřete pozornost. Právě teď máte šanci vyhrát akční kameru Drift HD GHOST. Stačí správně odpovědět na dvě soutěžní otázky, a tato žhavá novinka může být vaše.

Firma ABMOTO už několik let provozuje internetový obchod se spotřebními díly a doplňky na motocykly, a za tu dobu se její nabídka pěkně rozrostla - v současné době čítá více než 100 tisíc položek. Kromě toho provozuje servis motocyklů, skútrů a ATV a zakládá si především na osobním přístupu k zákazníkovi. Samozřejmostí jsou i takové služby, jako odvoz motorky nebo zapůjčení vozíku za symbolickou cenu.
V předvánočním čase můžete s firmou ABMOTO vyhrát hodnotný a zajímavý dárek - nový model kamery Drift HD Ghost. Značka Drift patří ve světě akčních kamermezi hlavní hráče už dlouho, ale teď přichází s absolutní bombou.
Kamera Drift HD Ghost je totiž momentálně nejlépe vybavenou a nejsnadněji ovladatelnou akční kamerou na trhu. Disponuje několika unikátními funkcemi: jako první na světě je například vybavena obousměrným WiFi dálkovým ovládáním s LED signalizací, funkcí záznamu a označování videa v nekonečné časové smyčce nebo vestavěným dvoupalcovým LCD displejem s ultra odolným sklem Gorilla Glass®.
Dálkový ovladač se jednoduše připevní páskem na zápěstí, a režim kamery pak už můžete pohodlně kontrolovat podle barvy rozsvícené LED diody. Díky tomu máte vždycky jistotu, že kamera není zrovna v tu nejdůležitěší chvíli vypnutá. Pomocí dálkového ovládání lze rovněž přepínat režim kamery, spouštět nebo zastavovat záznam videa a fotografovat ze vzdálenosti až 10 metrů. Ovládat se dá dokonce několik kamer najednou.
Ve speciálním režimu Drift Flashback™ se video zaznamenává v nekonečné smyčce, díky čemuž je možné uložit zpětně záznam až pět minut staré události. Video se ukládá do paměti kamery a teprve až v okamžiku označení videa uživatelem dojde k uložení videa na paměťovou kartu.
Vestavěný 2-palcový LCD displej umožňuje rychlou kontrolu živého záběru kameru ještě před stiskem spouště. Na displeji lze také okamžitě prohlížet nahraná videa, a poškrábání se nemusíte bát ani v prašných podmínkách - chrání jej totiž speciální sklo Gorilla Glass®.
Díky vestavěné podpoře WiFi může Drift HD Ghost bez dalšího příslušenství přímo komunikovat s chytrými telefony. Pomocí aplikace Drift Mobile App (dostupná brzy pro iOS i Android) lze na telefonu na dálku kontrolovat živý záběr kamery, měnit nastavení a režim, spustit záznam a prohlížet uložená videa a fotky. Videa a fotky lze dokonce stáhnout přímo do telefonu a ihned sdílet na sociálních sítích.

Tak co na to říkáte? Lepší kamera se dá momentálně sotva koupit, a vy jí navíc můžete získat zcela zdarma! Pokud správně odpovíte na následující otázky, budete zařazeni do slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je prodejní cena kamery DRIFT HD Ghost
    • 5.990 Kč
    • 15.990 Kč
    • 8.890 Kč
  • V jaké městě působí firma ABMOTO
    • V Brně
    • V Praze
    • V Olomouci

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ABMOTO - Štěpán Jeník

    E-shop, prodejna. Prodej náhradních dílů, doplňků a příslušenství pro motocykly a skútry od více než stovky předních výrobců motocyklových dílů, doplňků a maziv. A proč zrovna nakoupit nebo servisovat u nás. - na výběr z více než 100tis. kvalitních náhradních dílů, příslušenství a doplňků - ...




TOPlist