yamaha_demo_tour




Soutěž o 500g balení kávy Caffé Veloce

S kávou značky Caffé Veloce z pražírny nedaleko italských Benátek máme u nás v redakci bohaté zkušenosti a znáte ji i vy, naši čtenáři. V uplynulých ročnících jsme vám ji totiž podávali na veletrhu Motosalon. Ten letos neproběhl, ale kafe pro vás máme stejně. Pojďte si o něj zasoutěžit!

Motorka potřebuje benzín, většina motorkářů kafe. Jste už unavení z jízdy, zastavíte na benzínce, natankujete a dáte si jedno malé aspoň z automatu, na lepších čerpačkách přímo z pressovače. A můžete zase plni energie vyrazit dál. Motorky a káva k sobě mají až překvapivě blízko. A pěkně to vystihují i dvě věty z představení značky kávy, o niž soutěžíme: „Tradiční italský způsob pražení, zkušenosti, vášeň pro kávu a cestování, to jsou společné rysy týmu nadšenců Caffé Veloce. Uvnitř kávy, kterou připravují, tepe silný motor, který dostane do pohybu i tebe.“

V nabídce značky Caffé Veloce najdete čtyři druhy kávy, vše směs Arabiky a Robusty. Sportiva je světleji pražená směs s krásnou cremou a lehce zahořklou chutí, prostě klasické italské espresso. Filante nabídne vyváženější směs a opět bohatou cremu. Potente ocení milovníci opravdu intenzivních zážitků, tady je to o kombinaci exkluzivní Arabiky ze Střední Ameriky, doplněné o Arabiku africkou a vyladěné indickou Robustou, a pod označením Morbida najdete vytříbenou směs Arabiky a Robusty z brazilské a středoamerické Grand Cru kávy s pikantním nádechem tropického ovoce. A kterou z nich můžete vyhrát? Je to na vás, vítěz si může 500 gramů zrníček vůně a intenzity kterékoli varianty. Stačí správně zodpovědět na otázku (nápovědu najdete na webu www.italska-kava.com) a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakém italském městě se káva Caffé Veloce praží?
    • San Dona di Piave
    • Sam Doma di Plave
    • Santo Dente di Pollo

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)




TOPlist