globalmoto_duben_nolan




Oslavte 120 let Harley-Davidson v Budapešti

Evropský festival k 120. výročí značky Harley-Davidson se letos koná od 22. do 25. června přímo v srdci Evropy, v maďarské Budapešti. Tato akce je evropským vrcholem celoročních oslav jedinečného 120letého dědictví značky Harley-Davidson a koná se necelý měsíc před slavnostními oslavami Homecoming v Milwaukee v americkém Wisconsinu, které se uskuteční 13.-16. července 2023.

Budapešťská akce nebude jen oslavou 120 let historie, ale také pohledem do budoucnosti. Během čtyř dnů budou v ulicích maďarského hlavního města vystaveny nejnovější motocykly Harley-Davidson a elektrické motocykly Livewire, které budou také k dispozici pro zkušební jízdy. Na tiskové konferenci, která se konala 20. března na lodi při projížďce srdcem města po Dunaji, byla také oznámena šance vyhrát zbrusu nový motocykl Harley-Davidson Heritage Classic 114 v provedení 120th Anniversary Edition v hodnotě 26 807 eur. Tuto šanci mají všichni účastníci oslav.

Festival se bude konat v novém parku Puskás Arény – domově maďarské fotbalové reprezentace – v areálu hlavního stadionu a jeho okolí a na široké třídě přímo před impozantním stadionem. Během čtyř dnů nabitých různými akcemi bude Harley-Davidson a jeho partneři pořádat obrovské množství aktivit a zábavy. Vybere si každý, počínaje bezkonkurenční nabídkou živé hudby s účastí světových umělců, včetně Airbourne, Larkina Poea, legendy Deep Purple Glenna Hughese a mezinárodně uznávaných skupin Wolfmother a The Darkness. K dispozici je široká škála typů vstupenek, od čtyřdenních a VIP vstupenek až po jednodenní vstupenky či rodinnou nedělní nabídku. Fanouškům se představí více než 50 kapel, které během festivalu zahrají na šesti scénách v areálu.

Festival k 120. výročí Harley-Davidson bude také nezapomenutelnou oslavou všech aspektů motocyklové kultury – od široké škály příležitostí k ježdění, přes velkolepé moto show – kaskadérské kousky, freestyle motocross (FMX), trialové jízdy až po motocyklový glóbus! Velkolepá vnitřní expozice představí historické motocykly H-D, současné i budoucí, které tak ukážou 120 let historie na dvou kolech.

Součástí festivalu bude také řada zábavních zón v parku Puskás Arény, jež nabídnou širokou škálu interaktivní zábavy, včetně Adrenalinového parku, rodinného parku s aktivitami pro děti všech věkových kategorií, a také venkovního kina, kde se budou promítat filmy připomínající Harley-Davidson za posledních 120 let.

K dispozici bude více než 80 stánků s jídlem a nápoji, včetně nejrůznějších pokrmů z celého světa i tradiční maďarské kuchyně. Přes 200 obchodníků a řadu autorizovaných dealerství Harley-Davidson zpříjemní výběr při nákupech.

Kromě přehlídky Professional Custom Bike Show, která se bude konat souběžně s výstavou nových motocyklů Harley-Davidson Expo, zveme jednotlivé majitele a zákazníky, aby se zapojili do tohoto jedinečného díla historie a přihlásili své vlastní customové motocykly v pátek 23. června v parku Puskás Arény. V sobotu 24. června do ulic vyrazí více než 7 000 účastníků na svých motocyklech v rámci spanilé jízdy Harley-Davidson.

Jak říká Kolja Rebstock, viceprezident Harley-Davidson pro Evropu, Střední východ a Afriku: Očekává se účast až 100 000 lidí, což je obrovská oslava motocyklové kultury, kterou pořádá značka s největším dědictvím. Po 120 letech zůstává Harley-Davidson nejikoničtější motocyklovou značkou na světě a mohu jen vřele doporučit Budapešť – jedno z nejkrásnějších evropských měst – na letošní červen jako cíl číslo jedna pro jezdce Harley-Davidson, členy Harley Owners Group, širší jezdeckou komunitu a fanoušky hudby či adrenalinu. Přijeďte za námi si užít svou životní jízdu...“

Rozsáhlá nabídka vstupenek v předprodeji na tuto jedinečnou událost je nyní v prodeji na webu www.hd120budapest.hu. Dostupné balíčky vstupenek zahrnují jak jednodenní, tak čtyřdenní festivalové varianty, a navíc Rally packy obsahující exkluzivní zboží oslav
(k dispozici do konce dubna). Abychom ocenili věrnost našich členů H.O.G., nabízíme
v současné době slevu na všechny běžné typy vstupenek. Na webových stránkách jsou rovněž uvedeny rady k možnostem ubytování, přičemž hostům doporučujeme, aby si ubytování zajistili co nejdříve, protože řada hotelů je již v termínu konání festivalu plně obsazena.

Připojte se od 22. do 25. června k Harley-Davidson a zažijte oslavu, jaká nemá obdoby.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik oficiálních dealerství má značka Harley-Davidson v ČR?
    • 2
    • 4
    • 5
  • V jakém americkém státě značka sídlí?
    • New York
    • Wisconsin
    • Ohio
  • Co znamená zkratka CVO u vybraných modelů?
    • Custom Vehicle Operations
    • Custom Vehicle Overkill
    • Creator Vehicle Overkill

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Harley-Davidson Czech Republic

    I od motocyklu Harley-Davidson® z druhé ruky očekává nový majitel to nejlepší. Když se rozhodneš pro certifikovaný motocykl Harley-Davidson, můžeš si být jistý, že prošel přísnou kontrolou a certifikací, aby získal čestné označení Certified. Certifikované motocykly H-D® lze zakoupit pouze u autorizo...




TOPlist