yamaha_tenere_duben




Značka Victory představila koncept Vision 800

Překvapivé na tom je hlavně to, že značka Victory se až dosud zabývala výrobou luxusních motocyklů ve stylu cruiser/chopper a většinu své produkce prodává převážně v USA.


Koncept Vision 800 opět ukazuje, že amíci vidí i budoucnost hodně odlišně - vzpomínáte si na šílený koncept Dodge Tomahavk? Až časem se ukáže, jestli v tomto případě jde jen o reakci na smršť japonských designových výstřelků prezentovaných na výstavách, nebo jestli se opravdu Victory hodlá profilovat i v dalších motocyklových stylech.


Victory Vision 800 by zdálky mohl připomínat koncept nabušeného supersportu. Až bližší pohled ale prozradí, že se na motocyklu bude sedět podobně vzpřímeně a s nohama dopředu jako na cruiseru. Design je.... je opravdu zvláštní a hodně inovativní, nemá cenu o tom zbytečně plácat, podívejte se sami.


Podobně jako radikální design je překvapivý i technický obsah, který také daleko vybočuje ze stylu Victory. Vodou chlazený paralelní dvouválec zatím tato značka nezkoušela, to samé platí pro automatický převod bez spojky.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist