husqvarna_svartpilen_801_2




Výstava bez Yamahy

Vyjádření společnosti Yamaha Motor Czech spol. s r.o. k neúčasti na výstavě Motocykl 2009 - Tisková zpráva.

V poslední době se objevily informace o neúčasti některých tradičních značek na výstavě Motocykl 2009. Vedle značek Ducati a Kawasaki, které se již v médiích k důvodům své neúčasti vyjádřily, je dalším tradičním vystavovatelem, který holešovickou výstavu opouští, i naše společnost, Yamaha Motor Czech.

Důvodů, pro něž produkty naší značky na výstavě prezentovat nebudeme, je několik, tím nejzávažnějším je nedostatečná infrastruktura a nevhodné prostory, které nesplňují ani základní požadavky na důstojnou prezentaci produktů naší značky, a to ani v případě, že by levé křídlo Průmyslového paláce existovalo v původní podobě. Našim fanouškům a zákazníkům neúčast na výstavě vynahradíme zajímavými akcemi, během nichž se budou moci s našimi produkty seznámit vhodnějším a důstojnějším způsobem. Podrobnější informace budeme průběžně oznamovat prostřednictvím specializovaných médií a na našich webových stránkách www.yamaha-motor.cz.

Již v tuto chvíli například můžeme potvrdit, že v týdnu od 19. března uspořádáme u vybraných dealerů již tradiční akci zaměřenou na novinky roku 2009 v čele s fantastickou novou YZF-R1, i to, že termín Yamaha dne na Masarykově okruhu v Brně byl již potvrzen na 5. května.
Václav Koucký
Generální ředitel
Yamaha Motor Czech spol. s r.o.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist