yamaha_demo_tour




U Prestige moto novinky od Yamahy a Husqvarny

Jedním z velkých vystavovatelů na letošní výstavě Motocykl, která začíná už tento čtvrtek, je firma Prestige moto. Pražský dealer značek Yamaha, Husqvarna, Piaggio, Vespa, MV Agusta, Motobi a CYR přiveze do Holešovic všechny zásadní novinky značek Yamaha a Husqvarna roku 2015 a na jejím stánku nebudou chybět ani takové pecky jako nová R1 nebo 701 Supermoto.

Kapitoly článku

Hlavní část portfolia firmy Prestige moto tvoří motocykly značky Yamaha, a tomu také odpovídá rozložení stánků, kam se musí vejít celá řada novinek a dalších modelů. Ve střední hale Průmyslového paláce se můžete těšit na novou R1, MT-09 Tracer, MT-07 Moto Cage, XJR1300, TMax, XMax 125 a 250 atd. Prostě všechno, co Yamaha představila na podzimních výstavách v Kolíně a v Miláně, máte možnost vidět už tento víkend v Holešovicích.
A kdyby vám to náhodou od čtvrtka 5.3. do neděle 8.3. nevycházelo, zastavte se nějaký jiný den v prodejně Prestige moto na Plzeňské ulici v pražských Řepích. Kromě erjedničky, tam všechny novinky Yamaha mají už teď.
A to ještě z novinek zdaleka není všechno. U Prestige moto - ať už v prodejně či na stánku - můžete naživo vidět také nové off-roady značky Husqvarna (model 701 Supermoto bude jen na výstavě Motocykl), skútry Vespa a Motobi, nebo také novou kolekci oblečení Dainese. Všechny barvy a velikosti už jsou skladem, takže můžete nejen vybírat, ale rovnou nakupovat.
V době výstavy Motocykl 2015 bude prodejna Prestige moto samozřejmě skoro prázdná, protože většina motorek, příslušenství a personálu bude v Holešovicích. Ve dnech 5. a 6. 3. byste proto na Prahu 6 jezdili zbytečně. O měsíc později se ale návštěva prodejny Prestige moto vyplatí mnohem víc. Na 24.-27. dubna jsou totiž naplánované testovaci jízdy na motocyklech Yamaha a MV Agusta. Podrobnosti hledejte už brzy na webu firmy.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Související firma
  • Prestige moto

    Servis motocyklů a prodej dílů Piaggio, Gilera, Vespa, Derbi, Cagiva, Motobi, CYR, CBC, doprodej helem Lazer. Servis, prodej náhradních dílů, příslušenství, pneuservis.




TOPlist