journeyman_brezen




Roadliner a Stratoliner - nové cruisery od Yamahy

Yamaha představila nové cruisery Roadliner S a Stratoliner S pro rok 2006. Ale pozor, cruisery budou v budoucnu prodávány pod samostatnou značkou Star Motorcycles.


Nový motocykl Star Roadliner byl navržen v Americe a klade si za cíl nabídnout lepší vzhled i chování než dosavadní cruisery na trhu. K tomu má pomoci i úplně nový motor - vzduchem chlazený dvouválec do V s objemem 1854 ccm a dvěma svíčkami a čtyřmi ventily na válec. Motor obsahuje nejmodernější technologie, jako jsou kované písty chlazení olejovými tryskami, řízené vstřikování paliva a výfukový systém EXUP používaný až dosud pouze u sportovních motocyklů Yamaha. Dalším poměrně revolučním prvkem ve sféře cruiserů je hliníkový rám a další prvky ze světa sportovních motocyklů.
Star Roadliner

Druhou novinkou je model Stratoliner - v zásadě cestovnější verze modelu Roadliner s velkým plexištítem, koženými brašnami a opěrkou spolujezdce. Oba modely Roadliner a Stratoliner budou v USA k dispozici ve třech provedeních: standard, „Midnight“ v černém provedení včetně motoru a luxusní chromovaná verze S.
Star Stratoliner

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist