yamaha_mt09




Nová Yamaha VMAX v Praze!

Středa 9. července v obchodním centru Metropole Zličín - bude tam vystaven po celý den. Věřte či nevěřte, krátce po prvním odhalení přijíždí do Prahy na krátkou prezentaci nová Yamaha VMAX.

Kapitoly článku

Jestli si chcete oprázdninách udělat pěkný výlet, nebo se aspoň nacházíte v dosahu Prahy a dokážete si ve středu udělat chvíli volno, pak by vám neměla uniknout pozvánka na představení nové reinkarnace legendárního a výjimečného modelu Yamaha VMAX. Praha se stala jednou z pouhých 6 zastávek European Yamaha VMAX Tour letošního léta, a to jen měsíc po celosvětové premiéře nového modelu. První motocykly z výroby pro nové šťastné majitele dorazí až koncem letošního roku, takže se bezesporu jedná o jedinou příležitost, kdy si VMaxe naživo pořádně prohlédnout. My si rozhodně setkání s touto bestií nenecháme ujít!
Možnost spatřit na vlastní oči nový VMAX budou mít všichni jeho fanoušci dne 9. července 2008 od 10:00 do 18:00 v areálu Obchodního centra METROPOLE Zličín, Praha 5. Prezentace nového modelu VMAX bude statická, přesto věříme, že si nenecháte tuto příležitost uniknout. Základní informace o novém modelu najdete v tomto článku, případně můžete čerpat přímo od zdroje ze speciálních stránek tohoto modelu www.new-vmax.com.

Poslední informace říká, že prodej nového modelu prostřednictvím on-line rezervačního systému byl spuštěn dle plánu 1. července. Během prvního dne prodeje bylo rezervováno více jak 800 motocyklů v celé Evropě. V České republice a Slovensku to pak je podle záznamů společnosti Yamaha Motor Czech aktuálně k dnešnímu dni 7 rezervovaných motocyklů!

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz



TOPlist