globalmoto_duben_nolan




Wildstyle má novou prodejnu

Někomu možná víc než název firmy napoví jméno Roman Buš. Náš nejúspěšnější stavitel a customizér včera otevřel novou prodejnu v pražském Karlíně. Wildstyle se kromě staveb a přestaveb motocyklů zabývá také prodejem doplňků, a rostoucí klientela si žádá odpovídající prostory.

Kapitoly článku

Prodejnu najdete na rohu Karlínského náměstí  a Křižíkovy ulice, ze které se vchází dovnitř. Lokalita je to úžasná, a to hned z několika důvodů. Za prvé si už ani napamatuju, kdy se mi naposledy povedlo tak snadno zaparkovat prakticky v centru Prahy. Když na můj vůz čekalo ve všední den odpoledne hned několik volných míst na neplaceném parkovišti, šel jsem se raději dvakrát podívat na všechny značky v okolí, jestli v tom není nějaká kulišárna obecních strážníků.

Z parkoviště na náměstí je to do prodejny jen pár kroků, ale nenechte se zmást, když na vás z výlohy bude koukat pohovka nebo jiný kus nábytku. Wildstyle totiž sídlí ve společných prostorách s galerií By Dara Rolins, a i když se na první pohled tato kombinace vypadá podivně, svoje opodstatnění si lehce najde. Až si příště budete chtít udělat radost novým doplňkem na svůj bike, vezměte drahou polovičku s sebou a po dobu nákupu ji odložte mezi gauče a knihovny jako do dětského koutku. Uvidíte, jak se jí váš koníček brzy zalíbí. Jen to bude asi stát nějakou korunu navíc.

Jak už bylo řečeno, Wildstyle se kromě úprav a staveb motocyklů věnuje také prodeji nejrůznějšího příslušenství. Na našem trhu je největším prodejcem doplňků značky Custom Chrome, a díky dvanctileté spolupráci s touto americkou firmou dokáže zajistit  objednané zboží (pokud jej zrovna nemá na skladě) v rekordní dodací lhůtě. Specializace na customy je patrná i v sortimentu přileb a oblečení. V regálech najdete stylové přilby Bandit a Roof, na ramínkách pak oblečení značek John Doe, Motorcycle Performance, King Kerosin a řadu dalších. Z nové prodejny Wildstyle si prostě nemusíte nutně odvážet jenom novou stavbu za milion, ale potěšit své motorkářské srdce můžete i za mnohem méně peněz.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist