yamaha_tenere_duben




Výstava v Kolíně živě!

Již příští týden představí motocyklový svět většinu svých novinek pro rok 2007 na výstavě Intermot v Kolíně nad Rýnem. Redakce serveru Motorkáři.cz samozřejmě na této akci nebude chybět, připravíme pro vás online reportáže přímo z výstavy.


Na cestu se vydáme již v pondělí 9. října, kdy vyrážíme do Kolína na tiskové konference značek Kawasaki a Honda. Yamaha a další výrobci své novinky představí až druhý den přímo na výstavišti. Hned v úterý 10. října se vám ozveme přímo z Kolína a pokusíme se popsat nejdůležitější informace z tiskových konferencí během novinářského dne.
Po návratu z výstavy ve středu se již můžete těšit na nával novinek všech výrobců pro rok 2007. Zveřejněny budou rozsáhlé fotogalerie a recenze novinek, chybět nebudou ani videa a wallpapery. Navíc se můžete těšit na hlasování o nejhezčí modelku výstavy.
To vše již příští týden na našem webu.

A na jaké novinky se můžeme v Kolíně těšit? Italští výrobci si s největší pravděpodobností nechají své nové modely až na výstavu v Miláně - takže na značky

Aprilia

,

Moto-Guzzi

,

Morini

a

Ducati

si asi ještě měsíc počkáme. Japonci a zbytek světa nám ale určitě své hlavní hity předvedou již za týden v Německu.
Určitou neznámou je značka

BMW

, která si v minulých letech také nechávala své novinky až do Milána... uvidíme letos, každopádně si budeme moci určitě prohlédnout nový model BMW R1200R představený na začátku prázdnin. Mezi hlavní očekávané novoty od BMW ale patří další modely s dvouválcem 800 ccm - dočkáme se streetu BMW F800R nebo cestovního endura BMW F800GS ?


Blata


Česká firma Blata slibuje představení nových modelů Blata Motard a Enduro s vlastním motorem o objemu 125 ccm. Více informací zatím nebylo uvolněno, ale na vše podstatné se zeptáme přímo pana Blaty na výstavě, takže se můžete těšit na rozhovor.

Harley-Davidson


Američané už v létě ukázali hlavní změny (Harley-Davidson pro rok 2007) s novým motorem Twin Cam 1584 cm3 a variace stávajících modelů, jako například Night Rod Special. Ale v Kolíně by se mělo objevit ještě něco nového, šíří se pověsti o úplně novém roadsteru!

Honda


Honda předvede svou sílu a čeká se představení velkého množství novinek. Už jsme informovali o novinkách/inovacích CBR600RR, VT750DC, ale čeká se také na inovované Varadero, nový Transalp s motorem z Deauville 700 - doufám, že mne letos Honda nezklame, vždyť nový TA v podobných článcích předvídám každý rok! Zvěsti také hovoří o novém či podstatně inovovaném Hornetu 600/1000. No a nakonec lze očekávat uvedené finální výrobní podoby hybridního skútru-motocyklu Honda DN1 nebo barevné změny VFR 800.


Nové modely Honda pro rok 2007

Kawasaki


Zelená značka již v průběhu sezóny postupně předvedla podobu svých novinek. Na výstavě se konečně dozvíme to hlavní - technické údaje, výkon, možná i cenu.
Novinky 2007: Kawasaki
Kawasaki Z1000 pro rok 2007
Kawasaki Versys 650
Nebo že by si Kawa ještě nechala nějaké to eso v rukávu? V létě se objevily fámy o velkém cestovním enduru, které v repertoáru Kawasaki citelně chybí...

Suzuki


Už jsme informovali o novém GSX-R 1000, 1300 B-King a nových Banditech. Že by se v Kolíně ještě něco vylouplo? Třeba inovace velkého V-Stroma nebo SVčka?.
Novinky 2007: Suzuki


Triumph


Angličané již uvedli nový Nový Triumph Tiger 1050, ale nedají nový motor také do dalších modelů?


Yamaha


Yamaha - další naděje na fůru nových modelů. Na internetu se již objevují neoficiální snímky nové R1, již rok se chystá znovuzrození legendy V-Max (i když ten se prý předvede až v Miláně?). Určitá míra inovací se očekává také u FZ6, no a jako třešnička na dortu - měla by být představena nová Yamaha TDM.


MotoGP


Na výstavě také snad poprvné uvidíme nové osmistovky pro příští sezónu MotoGP. Z okruhů již chodí první snímky Hondy V4 800 ccm, hotový stroj již mají také Suzuki a Ducati, snad nám alespoň něco málo předvedou na výstavě.


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Náš tip

Intermot 2006




TOPlist