yamaha_demo_tour




Výstava Motocykl 2006 je za dveřmi

Minulý týden proběhla tisková konference společnosti Incheba s.r.o., kde jsme se dozvěděli poslední informace o připravované výstavě. Podívejte se s námi, jak je organizátor přichystaný na jubilejní desátý ročník.


Co je hlavní, opět podstatně vzrostl počet vystavovatelů - poslední číslo bylo 191 vystavovatelů, což je o 40 více než vloni. Výstava proto letos poprvé obsadí úplně všechny prostory, které jsou na výstavišti v Holešovicích k dispozici - tři haly Průmyslového paláce a čtyři Křižíkovy pavilóny. Pokud si chcete předem udělat obrázek o rozmístění firem, tady máte mapky jednotlivých sálů.




Jen pro informaci - náš stánek tentokrát najdete v Křižíkově pavilonu E, kde je pro letošek soustředěna většina motocyklových periodik. Přidruženou výstavu přestaveb Bohemia Custom pak najdete v Křižíkově pavilonu B. Doprovodný program před Průmyslovým palácem (hned u hlavního vchodu) - můžete se těšit na ukázky umění trialistů, kaskadérů, minimotocykly a závody skútrů Kentoya Freeride Cup III.

Zima se stále drží zuby nehty a na silnicích moc motorek zatím nepotkáte, takže kam jinam jít zahnat absťák pohledem na naleštěné krásky, než na výstavu. I letos se tedy očekává bohatá návštěvnost, odhadem přes 55 tisíc návštěvníků, oproti loňským 53 tisícům. Sice bude k dispozici více prostor, ale i přesto, pokud vám vadí spousty lidí, přijďte spíše ve všední den nebo navečer, v sobotu dopoledne i odpoledne počítejte s pořádným návalem.
Pokud se vám nechce čekat ve frontě na lístky u hlavní brány, svezte se od metra Nádraží Holešovice bezplatnou autobusovou linkou 751, která vás zaveze dozadu ke Křižíkovým pavilonům, kde si také budete moci koupit lístek a rovnou jít dovnitř.

Výstava ale není jen o prohlížení motorek (a že jich tam bude skoro tisíc!), ale jde také o skvělou příležitost, jak si třeba vybrat a na místě zakoupit tu nejlepší helmu nebo jiné vybavení - protože kde jinde si na jednom místě můžete porovnat a vyzkoušet výrobky všech dodavatelů na českém trhu?

V rámci výstavy se bude konat hned několik soutěží - soutěž přestaveb v rámci výstavy Bohemia Custom. Dále mohou návštěvníci hlasovat v soutěži o Motocykl roku 2006, která letos bude vyhlášena až na začátku dubna a vy si tedy můžete na výstavě prohlédnout soutěžící modely a hodit svůj hlas.


No a nakonec - na našem stánku Motorkáři.cz se můžete zúčastnit soutěže o skútr Honda Lead 100. Slosování proběhne v sobotu navečer, pro skútr si můžete přijet v neděli.

Popis cesty na výstaviště, informace o otvírací době a všechny další rady najdete v minulém článku zde.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Náš tip

Motocykl 2006




TOPlist