yamaha_demo_tour




Victory Hard-Ball

Novinka pro rok 2012, Victory Hard-Ball, vychází z již dříve představeného modelu High-Ball, ale díky dvojici bočních kufrů se zaměřuje na zákazníky s cestovatelskou vášní.

Je tu další stupeň evoluce, který u amerického výrobce motocyklů Victory vidíme. Základem byly modely Vegas a Hammer, ze kterých vychází letošní novinka High-Ball, která má vysoko zvednutá řídítka a drátěný výplet kol. A v další vlně modifikací přijíždí Victory Hard-Ball, který se začne prodávat začátkem příštího roku.
Victory Hard-Ball má na masce jeden mohutný světlomet a vysoká řídítka opticky protahují sportovní obrácenou vidlici. Za jednoduchým budíkem je štíhlá nádrž, dále pohodlné a prostorné sedlo a masivní zadní blatník. Dvojice kufrů má objem slušných 80 litrů.
Dominantou motocyklu je obří V-Twin Freedom 106/6 (číslovka 106 značí počet kubických palců = 1731 ccm, druhá značí počet kvaltů v převodovce). Motor je možno objednat hned ve dvou výkonových variantách: Stage 1 má výkon 92 koní a 148 Nm, naladění Stage 2 z agregátu vyždíme 97 koní a 154 Nm.

Video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):
Motokatalog.cz



TOPlist