husqvarna_svartpilen_801_2




Modelová řada Victory 2014

Protože se mateřská firma Polaris v poslední době snaží především o vzestup svojí další licenční značky Indian, není u Victory novinek mnoho. Přesto si tato americká značka cruiserů zaslouží naši pozornost.

K mání budou dva „nové“ motocykly - Cross Country 8-Ball a Cross Roads 8-Ball. Vlastně jde o 8-Ball edici starších modelů Cross Country a Cross Roads. Oba modely jsou v černé nebo červené barvě.
Cenová politika je pro příští rok „user-friendly“ – ceny tedy půjdou dolů (především v USA). Ceny na americkém trhu zaznamenaly snížení i u starších modelů, jako třeba High-Ball. Oproti tomu Hard-Ball (High-Ball s koženými brašnami) se přestává prodávat.
Model Judge dostal inovovaný vzhled. Změny se týkají sedla, bočních kapotáže, jinak uchycených řídítek a stupaček. Na bocích již nenajdeme oválné tabulky se závodním lookem a na jejich místo přišel kryt s ostrými tvary, který lépe podtrhuje design motocyklu.
V Evropě se nové modely objeví na jaře příštího roku. Victory je poměrně mladá značka, první model opustil továrnu ve Wisconsinu v roce 1998, ale za krátkou dobu své existence se pomalu stává klasikou ve světě velkých cruiserů, chopperů nebo luxusních cesťáků.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist