globalmoto_duben_nolan




Trojici nových moderátorů Top Gearu dominuje Guy Martin

Po skandálu s Jeremym Clarksonem, utnutí Top Gearu v jeho současném formátu a následném odchodu všech moderátorů, vyšla britská BBC s novou potenciální sestavou. Svět je tak trochu v rozpacích. Trojice lidí totiž zahrnuje u nás neznámého herce Philipa Glenistera, modelku Joddie Kidd a naše veškeré naděje tedy musíme upírat směrem k motocyklovému závodníkovi jménem Guy Martin.

Právě Guy Martin nejen, že má jako jediný z celé trojky alespoň trochu blízko k motorismu jako takovému, ale jedná se hlavně o motorkáře. Jméno třiatřicetiletého Brita je totiž spojováno nejen s epickými pejzy na jeho tvářích, ale hlavně s jedním nejnáročnějších závodů světa – Tourist Trophy. Závodu na Isle of Man se Guy zúčastnil celkem jedenáctkrát a objevil se i v dokumentu TT3D: Closer to the Edge, mapujícím jeho prostředí. Kromě toho bylo možné Guye spatřit například v televizním seriálu Speed, který je o překonávání rychlostních rekordů.
Tak či tak je výběr nových moderátorů poměrně diskutabilní a my se můžeme jen domnívat, jak bude pokračování Top Gearu vypadat. Dá se však předpokládat, že vzhledem k popularitě, které se James May, Richard Hammond a Jeremy Clarkson ve světě těšili, bude se BBC se svým výběrem nových tváří jen velmi těžko zavděčovat a kartáč od fanoušků dostane v každém případě.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (22x):



TOPlist