yamaha_demo_tour




Triumph Tiger - oficiální fotografie a další video

Aktualizace 20.10. - 2 nové špionážní fotografie. Anglický Triumph opět řádně poodhalil pod rouškou skrytý model "Adventure". Už víme, že bude pojmenován Tiger a známe jeho konečnou podobu.

Aktualizace 20.10. - na internetu se objevily další dvě špionážní fotografie, které dokreslují celkový obrázek o chystaném Triumphu Tiger 800. Na první je silniční verze vyfocená u jedné benzínové pumpy v Anglii, na druhé je offroad verze XC v "plné polní" - z příplatkového seznamu můžeme jmenovat sadu kufrů, tankvak, ocelový kryt motoru nebo plastové kryty řídítek.
Po postupném uvolňování videí a nespočtu špionážních fotografií by se měl Triumph konečně pochlapit a zveřejnit oficiální informace spolu se sadou fotek, protože už není téměř co skrývat.
- - -

Zveřejněno 14.10.
Triumph si s námi hraje hru na kočku a myš, kdy nám postupně ukazuje jedno video za druhým. Z několika špionážních fotografiích známe už řadu fakt, jako např. tříválec o objemu 800 ccm nebo oficiální název Triumph Tiger XC.
Z nového videa, v pořadí už čtvrtého, se dozvídáme, že Triumph Tiger v silniční verzi bude mít v příplatkové výbavě laděný výfuk Arrow, navigaci, vyhřívané gripy, chrániče rukou nebo sadu kufrů, včetně tankvaku.



U offroad verze si budete moci dokoupit ocelový chránič motoru a výfukových svodů, chránič předních světel nebo přídavné světlomety. V nabídce nebude chybět originální oblečení s logem Triumphu.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist