globalmoto_duben_nolan




Triumph Street Triple 2012

Když se vloni na podzim v Miláně objevil faceliftovaný Triumph Speed Triple, dalo se tušit, že se mu jeho menší brácha bude chtít vzhledem brzy vyrovnat. A první fotografie inovovaného modelu pro rok 2012 na sebe skutečně nenechaly dlouho čekat.

První oficiální snímky modelů Street Triple a Street Triple R 2012 se dostaly do oběhu v souvislosti s otevřením nové prodejny Triumph v Paříži, kde byly obě novinky odhaleny.
Kromě předních světlometů okopírovaly obě verze nového Triumphu Street Triple od svého velkého vzoru také hliníková řídítka. Další výraznou změnu oproti předchozí verzi představuje jiné víko motoru, ale jinak už se bude nový model lišit jen v drobných detailech, mezi něž patří například úbytek chromu.
Za povšimnutí stojí ještě nové logo Triumph, které poprvé objevilo na nádrži letošní Daytony 675R.
Tradiční tříválec o objemu 675 ccm, který zůstal stejně jako rám beze změny, podává nejvyšší výkon 106 koní při 11 700 otáčkách, zatímco špička krouticího momentu 68 Nm se nachází na hodnotě otáčkoměru 9 200.
Ve Francii, odkud informace o novinkách pochází, zůstane v ceníku u modelů 2012 stejná cifra, jakou platí zákazníci za letošní Speed Triple. Stejná cenová politika se dá očekávat také v ostatních zemích, včetně České republiky.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist