husqvarna_svartpilen_801_2




Triumph myslí i na vaše uši

Nejen ve světě motorek aktuálně vládne retro styl. Třeba mnozí milovníci hudby dnes odkládají dokonale čisté digitální nahrávky, aby je vyměnili za klasické gramofonové desky s duší. A pokud jste milovníkem hudby i motorek, je gramofon od Triumphu přesně pro vás.

Britský Triumph ukázal svůj zbrusu nový gramofon, inspirovaný retro kafáčem Street Cup. Elektronický gramofon s obrázkem Street Cupu a motivem kola na otáčejícím se talíři vyrobil speciálně pro Triumph britský výrobce gramofonů – společnost Rega. Ramínko gramofonu je vyráběno ručně a jedná se o model RB110. Nadšencům do gramofonů to možná něco řekne.

Už na první pohled je jasné, že se jedná o velmi exkluzivní zboží. Bohužel však v tomto případě až o příliš exkluzivní. Triumph totiž nechal vyrobit pouhopouhé dva gramofony, které ještě ke všemu nejsou určeny k prodeji, ale bude se o ně soutěžit na sociálních sítích Facebook a Twitter. Pevně doufáme, že se snad třeba časem objeví i výrobní série, určená do běžného prodeje.

Jednu věc si však můžete zkusit koupit již nyní a to speciální album na gramodesce, vydané Triumphem v nákladu 500 kusů. To obsahuje deset skladeb od deseti nadějných rockových skupin z Velké Británie. O tom, které skladby se na desce objeví, rozhodovali fandové svými hlasy na Facebooku.

Zajímavý je také název alba „Racing the Record“, který by se dal volně přeložit jako „Závod s nahrávkou“. Ten odkazuje na závodní tradici café racerů v šedesátých letech. Racing the Record znamenalo, že si závodník pustil v jukeboxu skladbu a potom jel co nejrychleji k předem určenému bodu a zase zpátky. Pokud dojel dřív, než nahrávka v jukeboxu skončila, vyhrál.
Jak exkluzivní gramofon, tak i celé album, budou mít svou premiéru 29. srpna v podniku Bike Shed v Londýně. Lístky na tuto událost nebudou v běžném prodeji, ale lze je vyhrát…kde jinde než na sociálních sítích.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Jarochson přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Motokatalog.cz



TOPlist