globalmoto_duben_nolan




Triumph Daytona 675R

Další motocykl s logem Triumph, který měl být představen až na výstavě EICMA, byl předčasně zveřejněn na internetu. Supersportovní Daytona 675R dostala sněhobílé roucho a špičkové komponenty.

Po úniku velké fotogalerie cestovního endura Tiger 800 a Tiger 800 XC má Triumph další problém - opět jim utekly oficiální fotky, tentokrát nové supersportovní krasavice Daytona 675R. Buď to někdo šeredně odskáče, nebo jde o promyšlený marketingový plán... Ale spíše bych sázel na únik informací.
Triumph Daytona 675R bude snadno rozpoznatelná od základní verze, protože "eRko" bude mít bílou barvu, která je v dnešní době hodně "in". Dalším optickým znakem bude červený podsedlový rám. Hlavní funkční změny jsou na podvozku - plně nastavitelné odpružení dodala firma Öhlins, vpředu je zlatá USD vidlice s průměrem trubek 43 mm, vzadu je centrální tlumící jednotka. Zlepšení se dočkal i brzdový systém, kdy se na předním kole objevily radiální třmeny Brembo Monobloc. Sladkou tečkou na závěr je přední karbonový blatníček.
Co se týče technických informací či nastavení pohonné jednotky, můžeme jen spekulovat. Připomenu jen hodnoty základní verze Daytony 675, která disponuje výkonem 126 koní, točivý moment je 72 Nm a provozní hmotnost je 185 kg.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (25x):
Motokatalog.cz



TOPlist