husqvarna_svartpilen_801_2




Svatební trike HD

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Tex-as (0) napsal 16.07.2009 v 13:49

Maxim - asi si nevidiš do huby co?Takže ti to osvěžím!
Citace:tim jsem chtel rict,ze stejne jako vetsina majitelu HD (pokud jsi majitel HD) stejne zacnes nakonec machrovat s penezma! - takže si to po sobě čti.

Maxim (21) napsal 15.07.2009 v 19:43

texas co to tady meles??at si kazdej koupi co chce.mne osobne je to uplne u prdele!a jedinej kdo se tady vzteka a prska ses ty.a jak jsi prisel na to,ze jsem nasranej na lidi co maji penize???jediny co me sere jsou lidi jako ty,co tady pisou slataniny o nicem.tady fakt nema smysl cokoliv psat...posledni vec-nikdy v zivote jsem ja osobne nerekl ani pul slova proti komukoliv na jakykoliv motorce, od jawy po HD.naopak mam bohuzel opacny zkusenosti at uz na me,nebo na lidi v mem okoli jezdicich na japonskych strojich..HD jsem mel vzdy rad a obdivoval,ale diky tobe a tobe podobnym ho uz nemuzu ani videt natoz slyset.

Tex-as (0) napsal 14.07.2009 v 16:00

DMC -

DMC.motobiker (-23) napsal 14.07.2009 v 00:18

Harley-Davidson je vždycky NEJ!
Bez ohledu na to v jaké úpravě je postavený!
A já to beru jako milé spestření a pěknej nápad pro lidi, kteří mají rádi něco vyjíměčného a neobyčejného, a myslím že i když je to třeba stavěné jako mašina na peníze, některým lidem to může dát mnohem cenější věc, a to jsou zážitky a pocity, které by jinak třeba nezažily , takže je to super stavba a skvělý nápad , a tisíckrát lepší než ta masa Japonských motorek, kterých je plnej svět a všechny jsou na jedno brdo , zaplať pánbůh za to...

kyselina (10) napsal 13.07.2009 v 21:41

Tex-as - napsal si to hezky ) prostě skvělý marketing HD - prodat za velký prachy obstarožní motorku a ještě kvůli tomu se musí člověk s ostatními hádat hold jiný žívotní styl ber to jako vtip

Tex-as (0) napsal 13.07.2009 v 11:20

Maxim - Není to o věku ani o penězím,jen jsem tím chtěl říct,že H-D neustále spojujete s penězma lidí kteří na nich jezdí a když už mě to vaše neustálí napadání harleye a lidí co na nich jezdí začne srát a odpovím Vám tak jako si sami přejete(vyplívá to z toho co tu všichni řešíte)začneš se vztekat.Tak tedy zůstaň u komplu a nadávej a prskej dál jak na lidi co jezděj na HD(i co peníze nemají) a nezapomeň na ostatní lidi,kteří mají firmy,na lidi co vlastněj i menší firmičky,protože to všechno jsou podle Tebe lidi co machrujou penězma,protože si koupi motocykl svých snů zn.Harley-Davidson.A co?
Nebuď nasranej na lidi co mají peníze a nespojuj je proto s HD.Nemyslel jsem to nějak zle a nechtěl jsem Tě urazit,ale už mě opravdu unavuje neustále někomu vymlouvat názor zazobanýho blba na motorce co je 100let za opicema-mě to úráží a uráželo by to každýho.
Fínýto.

Jarda-Bekr (44) napsal 12.07.2009 v 13:14

Maxim, jen tak nezávazně, tvůj věk souhlasí s tím co máš v profilu a nebo je to anagram na toho Rakouskýho blba?

Maxim (21) napsal 11.07.2009 v 14:27

btw tim jsem chtel rict,ze stejne jako vetsina majitelu HD (pokud jsi majitel HD) stejne zacnes nakonec machrovat s penezma!a nevim jak muzes vedet,jestli love mam nebo nemam zdarec p.s.ovsem pokud odpovida tvuj vek v profilu,pak tomu rozumim naprosto presne

Maxim (21) napsal 11.07.2009 v 14:15

Tex-as hlavne nechapu tebe

Tex-as (0) napsal 11.07.2009 v 13:04

Maxim - když ty love nemáš,tak to nepochopíš,protože Haryka teda uvidíš jen v televííízi

Maxim (21) napsal 09.07.2009 v 22:52

pak nechapu,proc jak rikas konzumni spolecnost vyrabi HD?? ze by to taky chtelo po trech letech sesrotovat a uvalit dalsi pytel penez za novy?

Tex-as (0) napsal 09.07.2009 v 18:05

Američané jsou konzumní společnost,co auta využijí na dobu tří let a pak je nechaj sešrotovat!Ne jako mi co maj hovno předtím i potom,u nich s Fordem F-350 jezdí důchodkyně nakupovat,jsou úplně někde jinde než mi.
Je to prostě západ a žije se tam jinak,prostě si tam zajeďte a pak to pochopíte,nic víc Vám k tomu říct nemůžu.Páč jste zaujatí a hádavý typy.
S pánem bohem

kizak (-1) napsal 09.07.2009 v 11:47

Tex-as: vím že se Porsche podílelo na vývoji a motor se vyrábí v USA a tak to bylo myšleno, ostatně napsal si to sám neumí dělat vodníka jinak veškerá produkce HD mě absolutně nezajímá, takže nechci vidět žádnou fabriku v USA .

kyselina (10) napsal 09.07.2009 v 11:32

Tex-as - to máš pravdu, Amíci nic jiného už po dobu 50 let nekupují, ale to neznamená, že je to moderní. A souhlas, že V-rod hlavně postavili kvůli Evropě (jediná jejich moderní motorka za půl mega - bravo) V autech taky 50 let nic jiného nekupovali a nevymysleli a kde jsou teď, jejich auta jsou předpotopní herky, které kupovali jen Amíci a jsou ve světě naprosto neprodejné. A jsme zase u toho - prostě dokonalý marketing ) Uff máme z prdele kliku, že světový vývoj není postaven na konstruktérech HD, protože by žádný nebyl - Amíci by to kupovali ještě dalších 100 let a my bychom museli bohužel taky.

Tex-as (0) napsal 09.07.2009 v 10:39

kizak - takže jak říkám,motor Revolution jak se mu říká je výrobkem H-D Porsche se jen z malé části podílelo(spíše papírově) na vývoji tohoto motoru.Je pravda že se musel podílet evropský faktor na tomto motoru,ale jeden z důvodu také byl fakt,že harley nechce a neumí udělat vodou chlazený motor,proč taky?Proč vrážet spoustu peněz do vývoje,něčeho co není Americe blízké?V-rod je odpovědí na všechny letadla z evropy,právě kvůli nenechavcům jako jsou někteří tady.Když vezmu poměrem,kolik motocyklů s motorem Twincam se prodá v ČR oproti Revolution pochopíte,že V-rod a i Buell se na celkovém prodeji firmy H-D zase až tak nepodílí.Prostě lidi co chtěl Harleye tak si jdou pro plnokrevníka v podobě 1584ccm motor TwinCam.
Jestli chceš vidět kde se vůbec ty motory jak říkáš od Porsche dělají a vůbec vlastní vznik tohoto motoru zajeď si do US do fabriky a dozvíš se pravdu oproti tomu co za blábol napsali čeští novináři. - jen pro pořádek.

kyselina (10) napsal 09.07.2009 v 09:48

memphis.unv - my si nerozumíme a možná je to chyba na mé straně, prostě jsem to blbě napsal. Že HD je nuceno modernizovat, tak jen kvůli tomu, aby mohli vůbec na silnici a plnili emisní normy a to co si popsal je prostě norma (ještě aby se to klepalo a smrdělo). Já nepíši že HD jsou špatné a nekvalitní motorky (dokonce jsem velmi uvažoval o Buellu), ale píšu, že jsou obstarožní a za ty peníze nesmyslně drahé (hold dokonalý marketing). My si nerozumíme v pojmu moderní motorka a koncepce. Pro mne moderní motorka je malá, lehká, výkonná (motor s rozumným obsahem) s vlastnostmi, které jsem popsal a ne těžký nevýkoný mastodont vypadající už 50 let stejně. Kdy si před 100 lety HD vyhrávalo silniční závody a bylo na vrcholu technického vývoje. A teď? Nevím že by se HD a nebo Buell zůčastnil nějakého významného mezinárodního závodu a dokonce ho vyhráli. Pro mne jsou špičkové a moderní stroje zůčastňující v Moto GP, kdy do vývoje se dávají obrovské peníze a poznatky se potom aplikují i na sériové motorky. To HD ani Buell nedělá, ti se maximálně zmohou na tvrzení, že mají jinou životní filozofii. Kdyby na světě byl pouze HD tak tu všichni jezdíme pouze na choprech a cruisrech a startujeme nohou. PS: Chci upozornit, že jsem příznivec naháčů a ne supersportů a miluji dvouválce i když mám nyní čtyřválec.

Maxim (21) napsal 08.07.2009 v 23:55

no Elvise bych na svatbe mit taky nemusel mimochodem jedna nevyznamna perlicka ke srovnavani USA vs. JPN. Moje pritelkyne se nikdy na nicem tak silene nebala jako na starym HD a to se clovekem,ktery na tehle strojich jezdi pres 30 let styl je supr vec,ale bezpecnost,svizna jizda a reakce motorky na krizovky vec druha!jinak jestli uz neprestane chcat,tak mi doma hrabne

kizak (-1) napsal 08.07.2009 v 23:03

Tex-as: vytahovat na obdiv technický pokrok HD u modelu V-Rod a všech jeho odvozenin není moc na místě. ano tento povedený vodou chlazený motor dělalo Porsche na zakázku pro HD..takže jen pro pořádek

memphis.unv (17) napsal 08.07.2009 v 22:33

kyselina: HD bohužel zatim nevlastním a zatim ho ani pořizovat nebudu. a nejsu fanatickým zastáncem haryků, mám rád aji evropský mašiny, pouze nemám rád když někdo říká nesmysly
někdo nadává že haryk vibruje, mě pokaždý sralo když jsem jel na japonské mašině že je frigidní
občas se ale až člověk diví, co všechno si jsou odpůrci schopní najít, nejvíc mě dostalo když někdo vyčítal jak na hovno je na HD seřizování ventilů. noa pak někdo řekl že od roku 84 se vůle vymezují samy

kyselina (10) napsal 08.07.2009 v 21:57

Hm, ještě si zapomněl na elektrický startér ) řekl bych, že vlastníš HD nejsem žádný fanatik a nechtěl jsem tě jako majitele HD naštvat, jen v HD nevidím žádnou moderní mašinu, pouze vylepšují 100 let starou koncepci, nic víc. A když Buell přejde z HD na motor od jiné firmy, tak k tomu byl asi důvod (HD není schopen vyrobit výkonný a sportovní motor). Ale už toho nechme, já jsem příznivec evropských a japonských motorek a ty HD a tak to má být.

memphis.unv (17) napsal 08.07.2009 v 19:07

kyselina: takže už jsme se dostali přes tvoje tvrzení že HD nic moderního vyrobit nedokáže, když uznáváš že jednu řadu mají povedenou no, já bych se zrovna téhle řadě vyhnul.
"Mám rád, když motorka funguje - má moderní a výkoný motor, rozumnou spotřebu, přesnou převodovku, skvělý podvozek, účinné brzdy = prostě dobré jízdní vlastnosti"
HD funguje, na spolehlivosti mu nelze nic vytknout, i když kdo chce psa bít. a tak se zase budou vytahovat 30 let starý modely je papírový číslo výkonu tak podstatný? neni. daleko důležitější je jak krouťák tak pocit z motoru.
a HD dělá opravdu moderní mašiny- když se podíváš na vstřikování, přívěry kvůli hlukovém normám, imobilizér, samočiný vypínání blinkrů.je podle tebe spotřeba 5 litrů nerozumná? a že se přes 6 prostě nedostane? a to aji když tahá dvojnásobnou váhu než supersport? řazení je hlasitý, ale ne nepřesný- to se dozvíš kdekoliv.
podvozek?mám takové pocit že ze srovnání fat boba a midnight staru vyšel právě japonec s natrženou prdelí a to hlavně zásluhou jízdních vlastností a pocitů z jízdy
víš, ono by to chtělo víc konstruktivity, víc rozumu, míň fanatismu

kyselina (10) napsal 08.07.2009 v 18:49

Tex-as já vím kolik stojí , MV Augusta Brutale stojí 519.000,- Kč a to už není moc velký rozdíl a o těch změnách co píšeš - to nemyslíš vážně Za 100 let udělali jeden nový model s novým motorem (uznávám, že je to povedená motorka), ale to se mi pravdu nezdá moc změn (co ostaní modely?), vývoj si představuji opravdu trochu jinak

Tex-as (0) napsal 08.07.2009 v 16:53

kyselina - Stojí 490.000,- což je lacinější,než třeba V-Max Harley má nadupaný i ostatní modely ovšem o těch řeč nebyla-od roku 2007 jsou zbrusu nový motory se vstřikování zvětšený objemy na 1584ccm,nová 6-rychlostní převodovka,nové palivové mapy,deasignerské kousky,mimochodem 240mm široká guma taky něco stojí mimojiné krouťák v základu je přes 123Nm při 3000ot./min. jel si někdy na tomhle stroji?Je to úplně o něčem jiným!tihle mazlíčci se dají vytáhnout kitem až na 1850ccm a 150Nm/krouťák a to je pravý peklo
Nic kluci,kašlu na to,kdo to nezažil nepochopí,mějte se fajn

acALIEN (-4) napsal 08.07.2009 v 15:32

Headman takovejch nas je tu vic

Headman (0) napsal 08.07.2009 v 15:26

těchhle je styl psaní (nepíšu diktát že?) a MSTDNT je zkratka šťastný Luku.A nerozčilujte se hned.
Tenhle článek je prostě blbost.Nezajímá mne tak jsem chtěl přidat taky nějaký moudro

acALIEN (-4) napsal 08.07.2009 v 13:59

Headman ... hlavne ze ten tvuj prispevek byl strucny a vystizny ...

kyselina (10) napsal 08.07.2009 v 13:58

Tex-as - ale to je celkem možný, ale kolik V-Rod stojí? Nesmyslný penize (za ty peníze můžeš mít MV Augustu Brutale a to je už krapek jiná kategorie a japonský litry jsou o polovinu levnější) a co ostatní modely? Oni mají jen tenhle jeden model s upraveným motorem, ale japonci i evropani jsou chopni nabídnout dalších 20 moderních motorů různých kubatur a desítky technicky vyspělých motorek za rozumné peníze.

kyselina (10) napsal 08.07.2009 v 13:33

convoy - to máš pravdu, američani vždy dělali velké objemy s prd výkonem, ale podívej se jak dopadli, jejich automobilový průmysl je v háji, svět už má před nimi cca 20 let náskok a u HD je to 100 let Máš pravdu mít péráka s litrovým motorem je určitě masírka, ale jezdit bych už na tom nechtěl. Mám rád, když motorka funguje - má moderní a výkoný motor, rozumnou spotřebu, přesnou převodovku, skvělý podvozek, účinné brzdy = prostě dobré jízdní vlastnosti. Vývoj hold nezastavíš a HD moc do toho vývoje skoro neinvestuje (a dokonce si myslím, že HD po technické stránce moderní motorku ani neumí vyrobit, maximálně budou tvrdit, že jim jde o tradici). Pro mne je HD jen nově vyrobený veterán a na tom není nic obdivuhodného.

Tex-as (0) napsal 08.07.2009 v 13:23

Pánové,pracuji pro Harley-Davidson pár let,předtím závodní mechanik u Blaty,Huleše,Smrže.Technik a servisák u všech japonských značek,BMW,HUSABERG a z italů Aprilia.
Říkám to je proto,aby jste viděli že mám nějaké srovnání a jsem technicky založenej,jak říkáte Harley má perfektní marketing,ovšem s tím,že nedělá pokroky určitě nesouhlasím.Kdysi jsem měl stejnej názor jako Vy tady,ovšem dnes si stavím ke svému zdůrazním HORNETU 900, ještě Haryka a to V-Rod Muscle,se kterým si s prominutím vytřu prd.el s lecktrým Japončíkem.
Myslím že mých 125 kobyl v základu,aktivním ABS systémem,sekvenčním vstřikováním,antihopingovou spojkou není tento kousek rozhodně obstarožní.
Přeju fajn počasí.

Jarda-Bekr (44) napsal 08.07.2009 v 12:57

Headman - Ty si to narovnal. Když se mrknu na obsah Tvého "komentáře" tak mi bohužel nic nedal. (Krom toho že jsem pochopil co jsi zač) Člověk který v přízpěvcích ostatních vidí sra..ky a přesto je čte, diví se že ostatní mají čas psát a sám si najde čas na (no, řekněme odepsání) je buď hloupý protože sám neví jak naložit se svým časem a nebo je to ten typ který vůbec nevý o čem je řeč, ale aby si ho ostatní všimli tak se zkrátka musí ozvat a to i za cenu že v samém rozrušení vynechá A a místo H napíše CH. Nevím, čeština není můj rodný jazyk a tak ji možná neovládám dokonale, ale ty mě bavíš. Jen tak dál, držím palce ať je to příště rozumnější.

Předchozí
1 2 3
Následující



TOPlist