yamaha_mt09




Předvečer výstavy Intermot a novinky Suzuki

Příjezd do německého Kolína se nesl ve znamení rozmarného počasí a houstnoucí odpolední dopravní špičky. Kola našeho redakčního vozu však neomylně vedla k cíli tohoto dne, tím byla oficiální tisková konference značky Suzuki. Jelikož jsme se nezúčastnili představení nových modelů značky v Paříži před dvěma týdny, akreditovali jsme se na tiskovku s prezentací nových motocyklů až zde.

Repríza představení nových Suzuki, o kterých jsme již přinesli základní informace zde, sice probíhala v němčině, ovšem filmové šoty i představení modelů na pódiu byly dostatečně výmluvné i bez znalosti jazyka.
Suzuki SFV 650 Gladius vypadá naživo docela fešně a představila nám ho známá německá závodnice Katja Poensgen. Stroj svěží obnažené konstrukce působí velmi hravým dojmem. Střízlivé proporce, na první pohled pohodlný posaz a dobrá ovladatelnost to jsou hlavní přednosti, na které byl v souvislosti s tímto novým naháčem kladen důraz. 


Suzuki M1500 Intruder je pořádný kus mašiny a od osmnáctky ho poznáte na první pohled podle užší zadní pneumatiky. Podle filmových klipů jde o mašinu pro správné americké desperády, kteří ovšem přes týden oblečou kravatu a vyrazí na mašině do kanceláře.
Jako poslední se na pódiu objevili hlavní dva aktéři - nová Suzuki GSX-R 1000 a jeden z jejích nejslavnějších krotitelů v šampionátu WSBK, v Německu zbožňovaný Max Neukirchner. A že jim to spolu sluší, co říkáte?
A nakonec jsme vyrazili do města na večeři a pár piv, abychom nabrali síly na náročný novinářský den výstavy Intermot. Tady máte pár fotografií z večerního Kolína nad Rýnem.

Informace o redaktorovi

Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist