journeyman_brezen




Motosalon 2017: příslušenství

Výstava Motosalon, to nejsou jen novinky ze světa jedné stopy, ale také doplňky a příslušenství pro motorky a jejich jezdce. Přilby, oblečení, boty, bezpečnostní prvky, zavazadla, náhradní díly, maziva, kosmetika...v Letňanech najdete od všeho něco. Pojďte se s námi podívat na ty nejzajímavější stánky.

Kapitoly článku

LS2

Dovozce španělských přileb LS2 v Letňanech vystavuje kompletní modelovou řadu, včetně letošních novinek. Mezi ně patří enduro přilba MX436 Pioneer Quarterback s vysokou variabilitou použití a zajímavým designem. Přilba je vybavená plexištítem, slunečním štítkem a ještě výsuvnou clonou, a dá se nosit jak s plexištítem, tak i s motokrosovými brýlemi.

Karbonová sportovně-cestovní integrální přilba s integrovanou sluneční clonou LS2 FF397 Vector C se řadí mezi nejvyšší modely značky a nabízí technologie a funkce, které směle soupeří s nejlepšími helmami na trhu. Lehká a pevná skořepina z tkaných karbonových vláken poskytuje dobrou ochranu v případě nárazu.

Vyklápěcí helma Metro Firefly s vysouvací sluneční clonou se hodí do města, na cestování i kratší výlety a zaujme zajímavým designem a komfortem s fluorescenčními proužky, které ve tmě svítí. Aerodynamická skořepina z materiálu Kinetic Polymer Alloy (KPA) má nízkou hmotnost a vysokou odolnost proti proražení.

Globalmoto

Hradecká firma Globalmoto zastupuje na českém trhu značky Nolan, Bell, Roof, Spark a další. Na Motosalonu si můžete nejen prohlédnout její bohatý sortiment, ale také si vybranou přilbu, bundu nebo boty hned na místě zakoupit včetně slev.

Je tu opravdu z čeho vybírat a stánek Globalmota patří mezi největší v hale 2.

A Spirit

Yshop.cz, jeden z největších motorkářských internetových obchodů v ČR, k nám mimo jiné dováží přilby Arai, doplňky Rizoma, oblečení Held a pneumatiky Metzeler.

Na jeho stánku je kromě těchto produktů k vidění zajímavý kousek - Ducati Scrambler kompletně „oblečený“ do doplňků Rizoma. Doplňky se dělají buď v černé, nebo hliníkové barvě. Vzhledem k nabídce barev, ve kterých se Scrambler vyrábí, si každý může vybrat, co se mu na jeho model hodí více. Další zajímavostí je jízdní kolo značky Rizoma.

Akrapovič

Tuto slovinskou firmu není třeba dlouze představovat. Firma Akrapovič úzce spolupracuje s nejlepšími jezdci a týmy z MotoGP nebo Superbike. Její sortiment je zaměřen především na čtyřtaktní sportovní stroje, ale i řada výfuků na off-road motocykly je široká. Sortiment výrobků zahrnuje jak kompletní výfukové systémy tak i výfukové koncovky.

Sumoto

Brněnské Sumoto nabízí zavazadla a příslušenství německé značky SW Motech, jejíž hlavní novinkou letošní sezóny je řada zavazadel Legend Gear. K dispozic jsou také specifické držáky brašen k motorkám všech významných výrobců, a nově také ke 30 modelům Harley-Davidson. Kolekci zavazadel ze syntetické kůže a voskovaného plátna tvoří tankvak, sedlová taška, boční brašny a horní taška na nosič.

Motoobchod.cz s.r.o. - Germas

Na stánku pražské firmy Motoobchod.cz naleznete německou značku oblečení Germas, která nabízí oblečení až do velikosti 12XL. Navíc se můžete podívat na přilby japonské značky Kabuto.

For Street Racing - 4SR

Domácí značka motooblečení je známá svými nápaditými designy a kvalitními materiály. Přesvědčit se o tom můžete na jejím stánku v hale 2, kde vystavuje svůj kompletní sortiment - bundy, kombinézy, kevlarové kalhoty i rukavice.

Moto Palič

Dovozce oblečení Scott a bot Sidi má svůj stánek rovněž v hale číslo 2. Prohlédnout si tu můžete nové kolekce na sezónu 2017.

Geneze

Kompletní řadu přileb německé značky Schuberth a kvalitní motorkářské oblečení Rukka najdete na stánku firmy Geneze.

Nokamoto

Uprostřed haly 3 sídlí hradecké Nokamoto, dovozce přileb Shark, oblečení Bering, Segura a Clover nebo sedel a zavazadel Bagster. Přijďte si vyzkoušet třeba novou přilbu Shark Spartan.

RD moto

Český výrobce padacích rámů a protektorů nabízí také tuningové páčky, závažíčka do řídítek a další doplňky na motorky. V nabídce firmy RD Moto najdete také laděné výfuky značky IXIL nebo boční textilní brašny.

Motoperformance 

Tato firma se na českém trhu už dlouho věnuje tuningovým doplňkům značky Barracuda a stylovému oblečení VR46. Nově zařadila do nabídky oblečení pro motokrosové a enduro jezdce značky Circuit Equipment.

PSí Hubík

Tlumačovský výrobce motooděvů představuje novou kolekci, ze které můžete vybírat konfekční velikosti, nebo si nechat vybraný model ušít přímo na míru! Nejdůležitější pro PSí je bezpečnost každého zákazníka. Proto nabízí 100% služby jak motorkáři z ulice, tak závodníkovi v MotoGP. Stejnou kvalitu, stejné individuální možnosti, stejný poprodejní servis. A především to, co nejvíce souvisí s bezpečností jezdce – ideální velikost, která je dosažena šitím na míru.

ACI

Přilby obnovené české značky Cassida, oblečení Ayrton a další součásti motorkářské výbavy najdete na stánku firmy ACI v hale číslo 3.

Top Moto

Kromě tradičních modelů airbagových systémů nabízí expozice Helite i absolutní novinku, která byla vpuštěna právě do prodeje – řeč je o letní bundě VENTED.

Cominvest

Vyčistit výfukové svody! To je můra některých motorkářů i dlouhé hodiny práce s nejistým výsledkem. Když ale sáhnete po lahvičce s nápisem Bluing Remover z dílny německého výrobce moto a autokosmetiky značky Autosol, máte skoro hotovo a bez námahy.

S Bluing Removerem rychle a jednoduše odstraníte i velmi silné zabarvení. Přijdťe se přesvědčit na stánek do haly č. 5

Interphone

Bluetooth komunikátory a držáky na mobilní telefony a tablety jsou doménou firmy Recall, která svůj kompletní sortiment vystavuje v hale číslo 2.

Motozem

Na moto oblečení a obuv se zaměřuje firma Anila, která na svém stánku představila hned několik novinek. Konkrétně se jedná o boty značky RSA. Z nich vybíráme model RSA Adventure – cestovní boty pro náročnější cestovatele. Boty jsou vybaveny voděodolnou membránou a offroad podrážkou vhodnou do každého terénu. Stylové sportovní boty s odnímatelnými slidery a prodyšnou klimamembránou nesou název RSA Racing II nebo moto boty RSA Rider – nízké sportovně-turistické boty s ATOP systémem rychlého a rovnoměrného utahování.

MBW

Jihočeská firma MBW, která nabízí motocyklové oblečení a doplňky, kožené kombinézy nebo kožené i textilní bundy a kalhoty. Do sortimentu patří také přilby, moto boty, funkční prádlo a rukavice.

Repsol

Dovozcem olejů španělské značky Repsol je firma Fabián Dobříš. Na stánku naleznete její kompletní sortiment.

Wemoto

Internetový obchod s náhradními díly na všechny značky motocyklů najdete nejen na adrese www.wemoto.cz, ale také na Motosalonu. Online můžete vybírat z tisíců náhradních dílů.

Megamoto

Dovozce pneumatik Michelin a prodejce gum dalších značek za výhodné ceny má svůj stánek v hale číslo 5.

Motopoint

Kufry na motorky se pod značkou Shad vyrábí ve Španělsku už od roku 1973. Tyto produkty se vyznačují jednoduchým systémem uchycení, inovační konstrukcí a elegantním designem, který byl dvakrát vyznamenán cenou RedDot. Stavte se na stánku firmy Motopoint prohlédnout kompletní nabídku této značky, stejně i další náhradní díly nebo doplňky, které dodávají na český trh.

Tokoz

Nesmíme zapomenout také na stánek českého výrobce řetězů a zámků nejen pro motorkáře. Firmu Tokoz naleznete ji v hale číslo. 5.

Touratech

Prodejce doplňků a vybavení pro dálkové a adventure moto-cestování, to je firma Touratech.
Kromě prodeje poskytuje také i všechny související služby jako je například instalace nebo servis navigací.

Yacomi

Firma z pražského Braníku nabízí ucelený sortiment náhradních dílů a doplňků. Například plexi štítky MRA nebo baterie Nitro.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist