globalmoto_duben_nolan




Rieju má Tango ve verzi Scrambler

Svůj stánek na veletrhu EICMA v Miláně měla i tradiční španělská značka Rieju, orientující se na maloobjemové motocykly a v posledních letech také ty elektrické. Co nabídne nového v roce 2020?

Kapitoly článku

Letošní rok bude u Rieju hlavně o takovém drobném vylaďování, žádná velká modelová ofenzíva se konat nebude. Tou největší novinkou je model nazvaný Tango Scrambler. Specifické Tango je v nabídce značky Rieju už druhou dekádu a loni doznalo spousty změn týkajících se jak designu, tak motoru. Verze Scrambler přijede na 17" vyplétaných kolech, které nahradí kombinaci 19"/16" standardního modelu, a registrační značku bude mít uchycenou na držáku na kyvce. Černé barevné provedení a psacím písmem vyvedené retro logo Rieju bylo doposud vyhrazeno pouze modelu Century.

Ten také prodělal pár velmi lehkých změn, přičemž těmi nejdůležitějšími je nové zadní odpružení a trochu jinak tvarovaná nádrž. Tedy z těch viditelných, protože jinak je u Century hlavní odlišností motor Euro 5.

Pro značku Rieju je celoevropsky velmi důležitá nabídka padesátkových modelů a jejich nejvyšší řada MTR Pro také nese nálepku "nová", byť to vypadá pouze na barvy. Co tady ale zatím určitě nebylo, to je elektrický moped Nuuk, jenž byl představený ve verzi Sidecar!

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Zdenek54 přispěl 6 Kč
Drakis přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist