yamaha_mt09




Prestige moto má naskladněno

Značková prodejna motorek Yamaha, Husqvarna, MV Agusta a dalších je na začátek sezóny připravena dokonale. Nejenom že má skladem většinu modelů včetně letošních novinek, ale také připravila pro své zákazníky pěknou řádku předváděček.

Kapitoly článku

Stěžejní značkou je pro firmu Prestige moto bezesporu Yamaha, jejíž motocykly mají na prodejní ploše jasnou přesilu. Například novou R1 si tu můžete naživo prohlédnout ve výroční limitované série, ale nechybí ani další novinky. K vidění jsou neo-retro modely XSR900 a XSR700, přehlédnout se nedají populární naháče MT-07 a 09 v provedení Fluo s až jedovatými žlutými prvky. Vybere si zkrátka každý fanoušek značky Yamaha - ať už má zájem o skútra, cruisera nebo supersport.

A pozor; kromě letošních novinek jsou aktuálně v doprodeji skladových zásob k dspozici i některé modely Yamahy z loňského roku za zajímavé akční ceny.

Aby se zákaznici nemuseli na motorky jenom koukat, jsou od dubna průběžně k dispozici testovací modely XT1200, MT-09A Tracer, MT-09A, XSR 700, MT-07A, YZF R3, MT-03, Tricity ABS a N MAX. Na přelom dubna a května se pak chystá první větší předváděcí akce, kde bude možnost výběru ještě širší. Podrobnosti sledujte na webu.

Do Prestige moto ale můžete vyrazit i za motocykly a skútry dalších značek. Najdete tu nový model od Husqvarny Supermoto 701 a motocykly značek MV Agusta, Vespy či Motobi a CYR. K tomu samozřejmě výběr oblečení Dainese, přileb Lazer a dalších doplňků a příslušenství. Sezóna se rozjíždí, tak si ji nenechte ujet!

http://prestigemoto.cz/

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • Prestige moto

    Servis motocyklů a prodej dílů Piaggio, Gilera, Vespa, Derbi, Cagiva, Motobi, CYR, CBC, doprodej helem Lazer. Servis, prodej náhradních dílů, příslušenství, pneuservis.




TOPlist