yamaha_mt09




Pozvánka na tiskovku Jardy Šímy

Celý měsíc jsme měli možnost na našem serveru sledovat putování „bláznivého Šímy“. Proto bychom vás rádi pozvali na závěrečnou tiskovou konferenci tento pátek 17.8. v půl šesté v Hotelu Motorsport (bývalý hotel Mičánek) v Ostrovančicích u Brna. Vstup je volný, takže kdo jedete na Moto GP již v pátek, můžete se na chvíli odpoutat od hromadných závodů v rychlosti a zajít se pro změnu podívat na individuální závod ve vytrvalosti.

Za sebe bych ještě rád přidal pár dojmů z dojezdu Jardy do cíle cesty - do Prahy k smíchovské prodejně firmy Motoscoot. Na Jardu jsem si počkal v Berouně a těch posledních asi dvacet kilometrů ho doprovodil a napráskal pár fotek. Hodně mě překvapilo, s jakým přehledem se New Pionýr proplétá provozem a i přes omezený výkon vždy vyráží z křižovatek jako první. Ještě větší šok nastal v mírném klesání do Butovic úplně na konci Plzeňské dálnice, kdy se Jarda v sedle přikrčil a při jízdě těsně za ním se mi na tachometru ukázalo úctyhodných 95 km!




Dojezd k prodejně byl opravdu triumf, a jako důkaz přikládám snímek vedle reklamního nápisu NÁVRAT LEGENDY, který myslím lze vztáhnout nejen na uvedení New Pionýra na trh, ale i na úspěšný návrat Jardy Šímy z cesty do Portugalska i s výletem do Afriky.


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist