husqvarna_svartpilen_801_2




PF 2020

Je tu opět konec roku a my bychom vám za redakci serveru Motorkáři.cz a všechny spolupracovníky chtěli poděkovat za dosavadní projevenou přízeň, popřát klidné a ničím nerušené prožití Vánoc a do nového roku 2020 hodně šťastných kilometrů bez nehod a radarů.

Redakční testy, videa, reportáže, novinky, sport

Letos jsme otestovali a zveřejnili na webu Motorkáři.cz přes 100 testů motocyklů a skútrů a ještě jich máme několik připravených v archívu. Celkem je v naší databázi už 1100 testů. Zaměřili jsme se ale i na srovnávací testy, které jsou pro vás nejzajímavější. Připravili jsme například srovnávací test historických Guzzin, dlouhodobě jsme otestovali Hondu CB500X, BMW F 850 GS nebo Moto Guzzi V85TT. Ke všem testovaným motocyklům a skútrům se snažíme také připravovat vlastní redakční videotesty.

Dále jsme se podívali třeba na výrobu motocyklů Norton (na článek se můžete těšit po Novém roce), připravili rozsáhlé články z milánské výstavy a věnovali jsme se také sekci "Zlaté české ručičky". V sekci Sport jsme denně zveřejňovali novinky od MotoGP až po třeba trialové závody. Celkem je na webu Motorkáři.cz registrováno přes 300 000 uživatelů z toho 70 000 motorkářů má vloženou motorku v profilu.

Mobilní aplikace

Zapracovali jsme ale i na aplikaci pro mobilní telefony se systémem Android nebo iOS. Aplikace nabízí většinu důležitých služeb jako jsou články, bazar, fórum, zprávy, deníky nebo trasy. Další sekce budeme postupně dále doplňovat.

PF 2020

Přejeme vám, abyste i v roce 2020 zažili v jedné stopě na silnicích i v terénu spoustu radosti a abyste se vždy v pořádku a bezpečí vrátili do svých garáží a domovů bohatší o krásné zážitky.
V novém roce 2020 vše nej.

Redakce serveru Motorkáři.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):



TOPlist