husqvarna_svartpilen_801_2




PF 2016

Za celou redakci serveru Motorkáři.cz přejeme všem čtenářům pohodové a ničím nerušené prožití Vánoc. Děkujeme za projevenou přízeň v uplynulé sezóně, a do příštího roku přejeme hodně šťastných kilometrů v jedné stopě.

Máme za sebou další společný rok, ve kterém se portál Motorkáři.cz posunul zase o kousek dál. Snažíme se jej neustále vylepšovat a přizpůsobovat moderním technologiím - letos jsme například dokončili kompletní redesign stránek, aby se dokonale zobrazovaly nejen na monitorech počítačů, ale také na čím dál častěji používaných mobilech a tabletech. Pracujeme také na samostatné mobilní aplikaci, kterou bychom chtěli během příštího roku spustit.

Redakční testy

Kvůli těmto změnám se samozřejmě nezastavil bežný provoz v redakci. K dnešnímu dni jsme za rok 2015 zveřejnili na osm desítek redakčních a srovnávacích testů motocyklů a skútrů (viz náš včerejší přehled) od šestadvaceti různých značek. Počet testů v databázi se tak vyšplhal přes hranici 700.

Novinky 2016

A co nového pro vás chystáme v příští sezóně? Právě se finišuje na novém webu www.demojizda.cz, kde na jednom místě najdete přehled nabídek předváděcích motocyklů a půjčoven. Zároveň si na těchto nových stránkách budete moci pohodlně přes mobil nebo notebook předváděcí jízdu rezervovat, nebo si domluvit jeho zapůjčení. Mimochodem, první stovka motorkářů, kteří budou mít zájem využít v portál pro rezervaci motocyklu, od nás dostane slevu 100 Kč na první demojízdu. Stačí do připraveného pole na stránkách zadat váš e-mail.

Poděkování

Bez vás, našich čtenářů, by však celá naše snaha byla zbytečná . Proto bychom rádi vyjádřili svoje díky všem uživatelům portálu Motorkáři.cz, kteří web v roce 2015 navštěvovali. Vážíme si vaší přízně a věříme, že nám ji zachováte i v dalších letech.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (25x):



TOPlist