husqvarna_svartpilen_801_2




PF 2006

Je za námi, co se počasí týče, ne moc slunný a teplý rok 2005. Přesto jsme se snažili pro vás, čtenáře a uživatele serveru Motorkáři.cz, přinášet opět více testů, článků, cestopisů a dalších zajímavostí ze světa motocyklů.


Konec roku je vždy vhodný k bilancování. Dovolte mi, abych zde několik údajů zveřejnil.

Redakční testy


Letos jsme otestovali a zveřejnili na webu Motorkáři.cz celkem 47 testů motocyklů a ještě nejsme u konce. Začátkem nového roku 2006, vám přineseme zajímavý srovnávací test a můžete se těšit i na další přísun nových testů a recenzí. Chtěl bych touto cestou poděkovat i všem oficiálním dealerům, kteří nám ochotně půjčili motocykly na testy. Věřím, že budeme minimálně ve stejné spolupráci pokračovat i v roce nadcházejícím.

Nové služby


V roce 2005 jsme spustili nové služby, jako jsou katalog srazů a akcí, databáze firem a jejich slev nebo upravený a vylepšený motocyklový bazar. V nadcházejícím roce chceme všechny stávající služby ještě více zlepšit a vzájemně propojit.

Výstava a soutěž


Je již nepsaným zvykem, že nová motorkářská sezóna začíná počátkem března v Praze na výstavě Motocykl. Letos jste se mohli zastavit i na našem stánku a připojit se prostřednictvím sítě Internet přímo na náš web. V roce 2006 samozřejmě nemůžeme na této výstavě chybět, navíc jsme pro vás připravili soutěž o skútr Honda LEAD 100, který obdrží vylosovaný výherce právě na našem stánku. Soutěž bude probíhat od ledna do března, více informací se dozvíte na webu Motorkáři.cz.

Návštěvnost a statistiky


Návštěvnost webového serveru je určitě důležitá věc, nikoliv ale jednoznačně určující jeho kvalitu. Přesto mi dovolte, abych zde pár čísel zveřejnil.
V roce 2005 web Motorkáři.cz navštívilo do tohoto okamžiku celkem 2 137 998 uživatelů, z toho měsíčně přibližně 65 000 unikátních (=1x za měsíc). Za celý rok 2005 se zobrazilo 98 613 168 webových stránek a přeneslo se přes 6 000 GB dat, což obnáší zátěž kolem 500 GB každý měsíc. Tyto čísla určitě nejsou moc za dobře se serverem na kterém web Motorkáři.cz běží, proto jste mohli v průběhu roku 2005 sledovat pár výpadků. Nyní by již mělo být vše bez problémů a v pořádku.

Poděkování


Veškeré naše snažení by bylo zbytečné, kdyby nebylo VÁS - čtenářů. V první řadě bych tedy rád poděkoval všem návštěvníkům a uživatelům serveru Motorkáři.cz, kteří nás v roce 2005 pravidelně navštěvovali. Chod serveru Motorkáři.cz by nemohl fungovat bez dostatečné podpory inzertních partnerů. Jsem tedy rád, že si vybrali účinnou a cílenou inzerci na našem portálu a můj dík patří také jim. Nakonec bych rád poděkoval všem svým kolegům: redaktorům, grafikům, programátorům a dalším spolupracovníkům serveru Motorkáři.cz za dobrou práci v roce 2005. V novém roce 2006 vše nej. Jaroslav Ducháček
provozovatel serveru Motorkáři.cz

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist