yamaha_demo_tour




Okruhové dny 2007

Pro motorkáře, kteří si na jaře rádi vyrazí vyzkoušet nové modely a prohnat svého miláčka po okruhu, přinášíme kalendář okruhových dní jednotlivých značek. Kdo bude chtít navštívit všechny okruhové dny, měl by si na květen rezervovat dohromady asi týden dovolené! Majitelé japonských strojů budou vyrážet do Brna, příznivci italských mašin zase do Mostu. My se pokusíme být všude a přinést alespoň krátkou reportáž z každé akce. Takže začneme a vezmeme to popořadě podle data konání.

Suzuki GSX-R den: čtvrtek 19.4. v Brně


Ve čtvrtek 19. dubna zve zastoupení značky Suzuki pro ČR všechny své zákazníky, kteří si prostřednictvím české oficiální sítě zakoupili některý ze sportovních modelů GSX-R, na volné svezení na Masarykův okruh. K vidění a možná i ozkoušení tu určitě bude horká novinka Suzuki GSX-R 1000. Podrobné informace spolu s registračním formulářem najdete na webu www.suzuki-motor.cz
Registrovat se můžete do 17. dubna!

Suzuki den: úterý 8.5. v Brně

Pro majitele ostatních modelů Suzuki připravila klasický okruhový den na úterý 8. května. Takže koho zajímají vlastnosti nových vodou chlazených Banditů, hurá do Brna. Informace o časech a modelech k vyzkoušení brzy najdete na stejné adrese jako v předchozím odstavci.
Zde najdete reportáž z loňské akce Suzuki.



Yamaha den: středa 9.5. v Brně

Dojmy ze Suzuki můžete hned druhý den porovnat s novinkami Yamahy a její letošní chloubou, kterou je nová Yamaha YZF R1. Zajímavé ale určitě budou i ostatní modely, především přepracovaného modelu FZ6 Fazer S2 / FZ6 S2, na který jsem osobně hodně zvědavý.
Pro naladění na správnou vlnu se můžete podívat na naši reportáž ze Summer Festivalu 2006.

Honda den: Po-Út, 14.5. – 15.5. v Brně

Honda pro své příznivce rezervovala hned dva dny. Však také má čím se pochlubit - hlavně novým okruhovým modelem CBR 600RR. Ale pro mnohé bude určitě zajímavý i nový Hornet a jeho chování na okruhu.
Zde najdete reportáž z loňské akce Hondy.



Kawasaki den: čtvrtek 24.5. v Brně

Další týden můžete vyrazit sklouznout se třeba na nových Z750 a Z1000 na Kawasaki den. Hlavním lákadlem určitě bude ryze okruhová Kawasaki Ninja ZX-6R.
Zde najdete reportáž z loňské akce Kawasaki.

Ducati den: středa 30.5. v Mostě

Letos bude na Ducati dni určitě narváno a zájemců o svezení na charismatické Ducati 1098 určitě nebude málo. A jestli už bude k ochutnání i nový Hypermotard... máme se na co těšit!
Zde najdete reportáž z loňské akce Ducati.

Aprilia a Moto Guzzi den: čtvrtek 14.6. v Mostě

Také Aprilia a Moto Guzzi nabídnou svým příznivcům svezení na okruhu v Mostě a už se těším na svezení na inovovaném modelu Tuono, možná bude k dispozici i nový naháč SL 750 Shiver.
Zde najdete reportáž z loňské akce Aprilie.



Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist