husqvarna_svartpilen_801_2




Nová sekce Video na Motorkáři.cz

I my pro vás máme nový dárek pod stromeček. Možná jste si všimli, že vpravo nahoře přibyla šedá záložka nově spuštěné sekce Video. Co v této sekci najdete a co pro vás ještě v multimediální oblasti chystáme?


Jak si představujeme budoucnost videoreportáží na Motorkáři.cz? Rádi bychom videem doprovázeli všechny redakční testy těch nejsledovanějších nových modelů motocyklů a určitě všechny naše srovnávací testy, kterým jsme se letos začali více věnovat.. Také  chceme využít toho, že většina výrobců již považuje za samozřejmé doprovodit uvedení nových motocyklů promo videem na internetu - i tato videa vám v našich testech zpřístupníme.
Zároveň bychom však chtěli poskytnout možnost také Vám, abyste mohli předvést svoje vlastní videa vašich strojů a vyjížděk, případně  jiná zajímavá motorkářská videa, která na internetu zaznamenáte a chcete na ně upozornit ostatní. V nové sekci Video proto do konce roku najdete tři hlavní skupiny:

  • Videa z našich článků, kterým budou stále více dominovat naše vlastní videa z redakčních testů a videoreportáže z akcí.
  • Vaše vlastní videa, která sami natáčíte a vkládáte ke svým profilům v Motodatabázi - tato část  bude dokončena a spuštěna do konce roku.
  • Videa z diskuzního Fóra, která naši návštěvníci našli jinde na internetu a v diskuzním Fóru na ně chtějí upozornit ostatní motorkáře ve Fóru.

Finální podoba této sekce se bude ještě drobně měnit a dodělávat, proto prosím zatím omluvte drobné nedokonalosti či chyby, případně na ně programátora upozorněte pomocí odkazu dole na konci stránky. Do konce roku také novou sekci Videa zakomponujeme na hlavní stránku Motorkáři.cz.

A na jaká videa se tedy můžete na našem serveru tešit? Tady je několik ukázek z naší dosavadní tvorby:

Video k redakčnímu testu supersportu

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Video k redakčnímu testu endura

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Video z akce


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.


Video k reportáži z výstavy


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Video od uživatele


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist