globalmoto_duben_nolan




Nová sekce Motorkáři

Neustále se snažíme posouvat web Motorkáři.cz v jeho funkcích a možnostech dál, a proto bychom vám rádi představili jeho novou sekci Motorkáři, kterou spolu s námi vytváříte vy, uživatelé, svými vloženými motocykly, deníky a vzájemnými komentáři.

Nejedná se jenom o redesign této sekce, ale využili jsme také nového grafického návrhu, který nám pomůže již v tak obsáhlé nabídce lépe zobrazit a třídit všechny informace. Díky záložkám můžeme nyní v této sekci lépe zobrazit i všechna data. Jedná se především o samostatný výpis deníků k motorkám, článků a cestopisů od uživatelů, recenze zboží (pneumatiky, přilby, oblečení), které používáte nebo třeba přehledný výpis manuálů a dalších užitečných souborů k jednotlivým modelům motocyklů. Všechny tyto funkce byly nyní nepřehledně nahuštěny do starého designu a nedalo se s nimi dobře pracovat.

Nové skupiny

Na podnět našich uživatelů jsme vytvořili novou sekci „Skupiny“. Ta umožňuje sdílet mezi jejími členy vzájemný obsah: diskuzi, galerii, pozvánky na akce a srazy skupiny nebo klubu. Všichni členové tak spolu mohou uvnitř skupiny lépe komunikovat, a navíc existuje možnost skupinu celou uzavřít, takže její obsah je soukromý a vidí ho jen vlastní členové.

Nový profil uživatele

Sekce Motorkáři je hlavně o vás uživatelích, proto změnou prošel také samotný profil. Ten je nyní bez levého a pravého menu roztažen na celou šířku stránky a dokáže tak zobrazit více informací než ten starý, navíc s možností nahrát si na pozadí fotku prostřednictvím galerie. Nový profil potom zobrazuje po záložkách jednotlivé informace, které uživatel vložil na web Motorkáři.cz s možností dalšího sdílení s přáteli a uživateli. Šedou barvou jsou označeny záložky, ve kterých obsah nebo informace zatím chybí.

Nový profil motocyklu

Poslední změnou je jiný profil motocyklu, který uživatel vložil na stránky. Celý obsah recenze je teď lépe zobrazen, a to včetně obsáhlé fotogalerie, samotného hodnocení motorky a zápisů z deníku. Registrovaní uživatelé mohou kvalitu profilu opět hodnotit na stupnici od 1 do 10 a zanechat majiteli komentář.
Celá nová sekce Motorkáři poběží zatím pararelně se starou sekcí a najdete ji na adrese www.motorkari.cz/motorkari

Zatím se tedy jedná o zkušební verzi, kterou je možné si zkusit a případně nás upozornit na chyby a nedostatky, které se budeme snažit opravit.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (45x):



TOPlist