husqvarna_svartpilen_801_2




Ručně vyrobená motorka ze stříbra

Po nedávno publikovaném článku o turecké motorce ze zlata přichází na scénu indická motorka ze stříbra. Kdy asi přijde na řadu bronz? Měli bychom tak ucelenou sbírku kovů na stupních vítězů.

První ručně vyrobená motorka ze stříbra byla představena na indické výstavě India International Jewelry Show v Bombaji jako výrobek firmy Silver Emporium, která je známá především jako importér a výrobce stříbrných jídelních setů.
Tentokrát ale nejde jen o jednorázovou záležitost. Motorku pokrytou stříbrem si můžete objednat i vy. Stačí zadat, jakou motorku byste chtěli zahalit do blyštivého kabátku a v Silver Emporium vám řeknou cenu, která se bude pohybovat někde mezi 1,5 až 3 miliony korun.
„Naše schopnost vyrábět zakázkové příslušenství ze stříbra s maximální přesností nám dává výhodu nad ostatními hráči na trhu. Jsme přesvědčeni, že můžeme přetvořit motorku od jakékoliv přední značky za šest měsíců a to včetně návrhu a plánování,“ říká Rahul Mehta, generální ředitel Silver Emporium.
Motorka byla navržena Kantilalem Mehtou, předsedou firmy. Ze stříbra jsou vyrobeny součásti jako výfuk, řídítka nebo nádrž. Motor a převodovka zůstává originální. Podobné úpravy má ambiciózní firma v plánu přenést i na motorky budoucích zákazníků. Ovšem zda si stříbrnou motorku už někdo objednal, to nevíme.

Video
(omlouváme se za sníženou kvalitu videa)

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist