husqvarna_svartpilen_801_2




Novinky MV Agusty pro rok 2012

Koncem března proběhl velký meeting všech dealerů a zástupců značky MV Agusta, kde se probíraly plány do budoucna. A jak už bývá zvykem, někdo nedokázal držet jazyk za zuby...

Novinka letošního roku, supersportovní MV Agusta F3, by se měla prodávat jako motorka určená pro masy. Zákazníky by měla přitáhnout cena srovnatelná s konkurencí, vyšší výkon a jízdní vlastnosti. Naopak pro fajnšmekry a sběratele se připravuje vyšperkovaná verze F3 "Oro", který by měla mít karbonové kapoty, kompletní odpružení a tlumič řízení od firmy Öhlins, ručně obšité sedlo z alcantary a především by mělo jít o limitovanou edici (se zatím neznámým počtem kusů).

Dalším motocyklem na scéně by měl být naked-bike MV Agusta Brutale 675, což nebude nic jiného, než vysvlečená F3 s výkonem někde okolo 115-120 koní. Opět by mělo jít o motocykl určený k masovému prodeji - motorky F3 a Brutale 675 by měly rapidně zvýšit tržby a zisk pro MV Agustu. O další rok později by se měl objevit streetfighter v limitované edici.

Na podzimní výstavu se dále chystá další speciální edice litrového supersportu - MV Agusta F4 "Corsacorta". Limitovaná série by měla mít výkon 201 koní, karbonové doplňky a kompletní odpružení opět od Öhlinsu. Co všechno ale skutečně MV Agusta splní, na to si musíme počkat do podzimní oficiální premiéry na domácím motosalonu EICMA v Miláně.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Motokatalog.cz



TOPlist