globalmoto_duben_nolan




MV Agusta F3 - menší supersport s tříválcem na spadnutí

Italský výrobce motocyklů MV Agusta napnul své příznivce, když zveřejnil první informaci o připravovaném supersportu s řadovým tříválcem o objemu 675 ccm a dvě fotografie.

Poté, co se společnost MV Agusta zbavila amerického vedení pod taktovkou Harley-Davidsonu, připravuje na jednu z podzimních výstav (asi na domácí výstavu EICMA v Miláně) supersportovní krasavici střední třídy.
Jediná kloudná informace o motocyklu s označením F3, která je všeobecně dostupná - supersport by měl mít pod kapotou výkonný tříválec o objemu 675 ccm. Prezident MV Agusty, Claudio Castiglioni, k projektu řekl: "Po letech dolaďování designu a vývoje motocyklu připravujeme nejkrásnější a technicky nejvyspělejší supersportovní motocykl ve třídě 600 ccm na světě."

Musíme uznat, že sebevědomí Castiglionimu rozhodně nechybí. Z dvojice oficiálně uvolněných fotografií lze vidět - podvozek má v předu obrácenou vidlici, vzadu je jednoramenná kyvka s centrální tlumící jednotkou a letmo uloženým kolem, rám z ocelových trubek a radiální brzdové třmeny s logem Brembo na předním kole.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz



TOPlist