yamaha_demo_tour




MV Agusta Brutale 800 Dragster - první foto

Konec spekulací - první oficiální fotky novinky z Varese jsou venku. A proč v takovém netradičním termínu? Dragster 800 by se měl objevit na trhu ještě v průbehu letošní sezóny.

Minulý týden jsme vám přinesli pár prvních informací, fotografie s několika detaily a oficiální video-trailer na novou MV Agustu Brutale 800 Dragster. Později se objevila ještě tahle špionážní fotografie z testování v okolí italské fabriky, a tak  finální podoba není zas tak velkým překvapením.
Motorka je v mnoha ohledech shodná s naked-bikem Brutale 800, se kterou sdílí společný rám, nakombinovaný z příhradové části hliníkových odlitků, palivovou nádrž, odpružení, kyvku, brzdový systém a samozřejmě 125koňový tříválec o objemu 798 ccm.
I přes tolik shodných komponentů se ale na pohled Dragster od Brutale výrazně liší, a to hlavně zezadu. Krátká zdvižená prdelka, pod kterou se naparuje mohutná dvoustovka, vypadá mnohem agresivněji. Jiný design mají také stupačky, přední blatník a světlo.
Kromě bílé barvy se MV Agusta Brutale 800 Dragster bude vyrábět ještě v šedé metalíze. Cena se očekává někde kolem 370 000 Kč, první kusy by mohly být k mání v létě 2014.

Oficiální video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist