globalmoto_duben_nolan




Další MV Agusta s iniciály Lewise Hamiltona

Italská značka si spolupráci s mistrem světa F1 nemůže vynachválit, to samé můžeme říct i o samotném jezdci. Z této kolaborace vzešly už dva stroje a teď přijíždí třetí do party. Byla tu už limitovaná edice Dragstera 800 RR LH44, potom přišla továrna se superbikem F4 LH44 a nyní přichází na řadu naháč Brutale. Konkrétně jde o novou Brutale 800 RR.

Kapitoly článku

Stejně jako u předchozích LH44 modelů, i tady bude dostupné jen velmi omezené množství. V červnu se do prodeje dostane konkrétně pouhopouhých 144 kusů. Vážným zájemcům doporučujeme neváhat, protože jedním ze společných znaků „hamiltonek“ je jejich ryhlé vyprodání. Stejný příběh se očekává i u téhle Brutalky.

Lewis Hamilton je nejenom velmi rychlý pilot, ale taky kreativní člověk, takže to není jenom o tom, že se na motorku nalepí hvězdné jméno a je hotovo. Na tvorbě designu se vždycky podílí sám mistr osobně. Barevná černo-červeno-bílá kombinace vychází z jeho osobního stylu, grafiku pak samozřejmě doplňují jeho iniciály, číslo 44 a logo.

Oproti F4 LH44 tady nenajdeme žádná výrazná technická vylepšení, ale spíš designové detaily. Mezi ně patří třeba karbonový kryt budíků a blatníky ze stejného materiálu, dvoubarevné sedlo nebo páčky a další drobnosti obráběné na CNCčku. Jedinou úpravou týkající se motoru je výfuková koncovka opatřená černým žáruvzdorným keramickým povrchem, a tak si připomeňme nejdůležitější fakta: tři válce, 140 koní pří 13 100 otáčkách, 86 Nm při 10 100 otáčkách a klikovka otáčející se po vzoru MotoGP proti směru jízdy.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 9 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 3 Kč
kopetr přispěl 3 Kč
Milan_S přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist